Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Son Zamanların En İyi Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri

Son Zamanların En İyi Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri

Evde, işte, okulda sürekli oturarak çalışmak oturma elemanlarına olan ihtiyacı da artırır. Oyuncu koltuğu satan firmalar bu ihtiyacı göz önüne alarak her seferinde daha iyisini tasarlar. Oyuncu koltuğu firmaları büyük rekabet halinde olduğundan ürün satın almadan önce karar vermekte zorlanabilirsiniz. Her geçen gün yeni modellerin üretilmesi sektörün sürekli canlı kalmasını sağlar. Son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri ile yaşadığınız konforun daha iyisini elde edebilirsiniz. En iyi oyuncu koltuğu modeli tavsiyeleri ile sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz. 

Son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri şüphesiz ki Xprime markasının modelleri içerisindedir. Marka, kısa zamanda daha gelişmiş ve nitelikli ürünler ortaya çıkarmıştır. Ürünlerinin yaklaşık % 80’inde fazlasında 180 derece geriye yatma özelliği kullanmıştır. 60 DNS ve 65 DS’den aşağı dökme sünger kullanmadığından her yönden gelişmiş özellikleri vardır. Oyuncu koltuğu önerisi veya son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri arayalar bu modelleri incelemelidir. Xprime yeni oyuncu koltuğu modelleri incelenmede satın aldığınız ürünlerde ötürü pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri;

  1. Xprime Vision Ve Pro Oyuncu Koltuğu Serileri; tasarım oyuncu koltuğuna sahip olmak isteyenlerin tercihi yeni oyucu koltuğu modellerindendir. 3D kolçakların yanında 4D kolçak özelliği de sunar. Kolçak seçimini www.xprime.com.tr adresinden sipariş vermeden önce yapabilirsiniz. Boyun yastığı seçiminde ise manyetik baş yastığı veya klipsli baş yastığı seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Yüksek kalite hybrid yumuşak kumaş ile moleküler smart sünger teknolojisi kullanılmıştır. 180 derece geriye yatabilen, ergonomy 3.0 ile yüksek ergonomik kalite sağlayan ürünlerdir. CLASS 4 amortisör tercih edilen modelin çelik konsürüsyon iskelet yapısı vardır. Fabrikasyon kaynaklı ve mekanik arızalardan ötürü 24 ay ürün garantisi bulunur. Opsiyonlu oyuncu koltuğu imkanı sunması en iyi özelliklerinden biridir.
  2. Xprime Soft Profesyonel Çalışma Koltuğu; business çalışma ve oyuncu koltuğu modeli olarak bilinir. 4D kolçakları ve çift kollu mekanizma ( multi tilt mekanizma ) ile kişiselleştirilmiş konfor seçenekleri sunar. Full ortopedik moleküler smart sünger teknolojisine sahiptir. Oturma alanı genişliği 75 cm olup derinlik 56 cm’dir. Ürünün toplam ağırlığı 18 kg olup diğer modellerden yaklaşık 2 kg daha ağırdır. Ancak tekerlekleri ve 1. kalite metal iskeleti bu ağırlığı taşıyacak düzeydedir.  65 DNs dökme süngeri, 180 derece geriye yatması, 3D kolçakların ayarlanabilmesi en önemli özelliklerindendir. Ofislerde ve oyuncu koltuğuna ihtiyaç duyulan her yerde kullanıma uygundur. Tasarımın mükemmelliği son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri arasında yer almasını kolaylaştırır. Lüks görünümlü kumaş oyuncu koltuğu arayanların tercihidir.
  3. Xprime Tyler Pro Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu; 4D kolçakları ve ayak uzatmalı özelliği ile tasarım harikasıdır. Ayak uzatmalı oyuncu koltuğu modelleri arasında en gelişmiş türlerden biridir. Suni deri kenarları ve opsiyonlu ayak uzatmalı desteği ile hybrid kumaşı aradığınız konforu sağlayacaktır. Hybrid kumaş teknolojisi oyuncu koltuğunda kullanılan en önemli yeniliktir. Maksimum ağırlık taşıma kapasitesi 140 kg bulan ürünlerdendir. Kolçakları 2D veya 4D olarak seçebilirsiniz. 3 kademeli yükseklik ayarı, CLASS 4 amortisör, 65 DNS dökme sünger, bel desteği ve daha fazlasına sahiptir. Krom metal ayak yanında plastik çıta destekleri ile daha sağlamdır. Siparişe göre üretim yapılan özel tasarım ürünlerindendir.
  4. Xprime Over Profesyonel Oyuncu Koltuğu; ergonomy 3.0’ın yer aldığı oyuncu koltuğu modelidir. Son teknoloji özellikleri onu en çok talep edilenler listesine taşır. 4 farklı renk seçeneği olarak tasarlanan ürünün ayak desteği vardır. Opsiyonlu ayak uzatma desteği ve diğer tüm Xprime oyuncu koltuğu özelliğini bir arada sunar. Kolçakları 4D ve 2D olarak seçebilirsiniz. 140 derece geriye yatabilir. Ayak uzatmalı pozisyonu ve bu açı çalışırken de konfor sağlamak üzerine kuruludur. Tekerlekleri parke çizmez ve 160 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. 
  5. Xprime Leon Pro Kumaş Oyuncu Koltuğu; tasarım oyuncu koltuğu modeli olarak bilinen üründe tay tüyü kumaş kullanılmıştır. Kolay silinebilmesi ve leke tutmayan özelliği ile bilinen tay tüyü her ortamda kullanıma uygundur. Kumaş oyuncu koltuğunun lüks görünümünü destekleyen öğeler barındıran bu model 8 cm yükseklik ayarı imkanı sunar. Yumuşak doku ve Premium hissi 1. kalite metal alaşımlı ayaklarla yaşarsınız. Özel tasarım boyun yastığı, 160 kg kadar ağırlık taşıma kapasitesi, ortopedik özellikleri yeni teknolojilerle donatılmıştır. Yeni nesil oyuncu koltuğu kategorisinde yer alan Xprime Leon Pro kumaş oyuncu koltuğu tay tüyünün eşsiz görünümü ile kaliteyi de vurgular. Lüks görünümü ve ortopedik özellikleri son zamanların en iyi oyuncu koltuğu tavsiyeleri arasında yer almasını sağlar.  

Hangi Deri Oyuncu Koltuğu Markası Alınmalıdır?

Deri oyuncu koltuğu alacakların akıllarında hangi marka ve modeller olduğuna onlarca soru vardır. Hangi deri oyuncu koltuğu markası alınmalıdır sorusu ise bunlardan biridir. En başta karar verilmesi gereken bu konu yanlış karar vermenizi engeller. Markaların ürettiği ürünler kalite ve konfor açısından farklılık gösterir. Kaliteli üretim yapan ve ürettiklerini ucuza mahal eden oyuncu koltuğu markaları ile çalışırsanız kazançlı çıkarsınız. Hem cebinizden fazla para çıkmaz hem de yıllarca daha konforlu ürünler kullanabilirsiniz. 

Hangi deri oyuncu koltuğu markası alınmalıdır konusunda kullanıcı yorumları ve müşteri yorumları göz önüne alınmalıdır. Bu sayede karar verirken daha isabetli alımlar yapabilirsiniz. XPrime markası yerli ve uygun fiyatlı üretim yapar. Bununla birlikte kaliteden hiçbir zaman ödün vermez. Müşteri odaklı yaptığı tasarımlar ve çalışmalar kullanıcıların memnun olması için hazırlanmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve her daim konfor için uğraşan markalardandır. Müşterisine bu kadar önem veren başka marka ile karşılaşmamışsınızdır. Ucuz oyuncu koltuğu alabileceğiniz başka yerli marka olmadığından satın alırken XPrime’ı tercih edebilirsiniz. Böylece araştırma yapmaz ve yanlış ürün satın alma riski ile karşılaşmazsınız. 

Aşağıdaki tabloda Xprime marka oyuncu koltuğu ve diğer marka oyuncu koltuğu özellikleri vardır. bunlara bakarak en iyi cevabı verebilirsiniz. 

Xprime marka oyuncu koltuğu Diğer marka oyuncu koltuğu 
130 dereceden 180 dereceye kadar geriye yatma özelliğine sahip modelleri vardır.Genelde 140 derece ile en fazla 150 dereceye kadar geriye yatabilir.
65 DNS veya 60 DNS dökme sünger kullanır.Sünger kalitesi önemsenmediği gibi bütün sünger kullanılır.
CLASS 3 ve CLASS 4 Avrupa Standartları’nda amortisör kullanılır.Amortisörlerin kalitesi yeterince iyi değildir.
2D, 3D ve 4D kolçak seçeneği vardır.2D ve 3D kolçak seçenekleri vardır.
Destek pedleri; manyetik baş yastığı veya klipsli baş yastığı olarak ayrılır.Destek pedleri bazı modellerde yoktur. Var olanlarda ise konfor düzeyi düşüktür.

En İyi Ucuz Oyuncu Koltuğu Fiyatları

Oyuncu koltuğu alacakların ucuz seçenekleri değerlendirmesi makul olarak değerlendirilir. Çünkü oyuncu koltuğu diğer oturma elemanlarından biraz daha pahalıdır. Bunun sebebi ise hiçbir koltuk veya sandalyede geriye yatma derecesi, multi tilt fonksiyonu, ortopedik pedler vb özellikler bulunmamasıdır. 

En iyi ucuz oyuncu koltuğu fiyatları araştırırken yanlış karar sonucu ofis mobilyası satın almayın. Çünkü oyuncu koltuğu olarak satılan ancak özellikleri ofis mobilyası ürünleri olan seçenekler vardır. En iyi ucuz oyuncu koltuğu fiyatları arayışındaysanız Xprime markasının ürünlerini inceleyin. Çünkü ucuz ve kaliteli üretim denilince akla ilk gelen markalardan biri Xprime’dır. Yerli üretimin gelişmiş olması ve amacının herkesin oyuncu koltuğu konforundan yararlanmasını sağlaması için kaliteyi ön planda tutar. Konfor ve kalite öğeleri gelişmiş ucuz oyuncu koltuğu almak istiyorsanız bu markanın ürünlerini satın alabilirsiniz. Üstelik 6 taksit seçeneğe ile aldığınız ürünün fiyatını aylara bölüp ödeyebilirsiniz. Toptan oyuncu koltuğu satın alacaksanız da size uygun fiyat teklifleri sunulacaktır. Toptan oyuncu koltuğu veya toplu oyuncu koltuğu alımlarında teklif formunu doldurup bütçenizden kar edebilirsiniz. 

Oyuncu Koltuğu Önerileri 2023  

Oyuncu koltuğu alımında eski modeller ve yeni modeller üzerinden seçim yapabilirsiniz. Oyuncu koltuğu önerileri 2023 modelleri daha çok yeni ürünlerden oluşur. Hybrid kumaş ve 4D koltuklar yeni modellerde kendine yer bulur. Sadece işlevsellik açısından değil görsellik bakımından da tatmin edicidir. Oyuncu koltuğu önerileri 2023 için Xprime resmi satış sayfasına bakın. Bu sayede daha nitelikli ve yeni nesil teknolojiye sahip ürünler bulabilirsiniz.  

Oyuncu Koltukları Nasıl Temizlenir?

Oyuncu koltuğuna sahip olan kişilerin sayısının artması bakımının nasıl yapılacağı konusundaki soruları da gidermeyi zorunlu kılar. Oyuncu koltukları nasıl temizlenir araştırması yapanlar çeşitli yöntemlerle karşılaşırlar. Bunun sebebi ise deri oyuncu koltuğu bakımı ve kumaş oyuncu koltuğu bakımının yapılmasının farklı olmasıdır. 

XPrime ve nitelikli markaların teknik aksamları kaliteli malzemeden üretilmiştir. Class 3 ve Class 4 şeklinde tercih edilen amortisörler düzenli olarak yağlanmalıdır. Oyuncu koltuğu bakım yağının doğru kullanımı dönüşlerin sorunsuz yapılmasını sağlar. Yukarı aşağı kademe ayarlamalarında sorun yaşanmaması için bakım yağı kullanımı gereklidir. Sorunlarla karşılaşmamak adına oyuncu koltukları nasıl temizlenir ve oyuncu koltuğu bakımı nasıl yapılır bilinmelidir. Aksi halde ürünün kullanım ömrü kısa olacağı gibi yaşanan sorunlar nedeniyle tamirat masraflarına da katlanmak zorunda kalırsınız. 

Oyuncu koltukları nasıl temizlenir diye merak edenler temizlik ve bakımın zor olmadığını göreceklerdir. Yeter ki doğru aşamalarda ve hamlelerde bulunularak işlem yapılsın. Oyuncu koltukları nasıl temizlenir?

  • Oyuncu koltuğu deri veya kumaş malzemeye göre farklılık göstereceğinden ağartıcı ve ağır deterjanlar, çamaşır suyu gibi kimyasallar kullanmamalıdır. Kimyasallar oyuncu koltuğu döşemesine ve aksamlarına zarar verir. Çalışan sistemi bozar ve renk değişikliğine neden olur. O nedenle hiçbir oyuncu koltuğu temizliğinde kesinlikle ağarrtıcı deterjan ve ağır kimyasallar kullanılmamalıdır.
  • Su tutup hortumla yıkamak veya çok ıslak bezle silmek kesinlikle yasaktır. Oyuncu koltuğunu silecekseniz ilk olarak yüzeyi süpürmelisiniz. Böylece sildiğinizde beze çok fazla toz gelmez. 
  • Nemli bezi yeterince sıkmamak su zerreciklerinin döşeme altına girerek küf oluşmasına neden olur. Amacınız oyuncu koltuğunu temizlemek olsa da yaptığınız yanlış hamleler ürününüzü çöpe atmanıza neden olacaktır.
  • Oyuncu koltuğu sorun yaşanmadan ve gerektiği şekilde temizlendiğinde eskimez. Hijyenik açıdan temizlik için evcil hayvanlar, çocuklar ve sağlık problemi yaşayanlar oyuncu koltuğu temizliğini mutlaka yaptırmalıdır. 
  • Sürekli oturduğunuz ve terlediğiniz alan bir süre sonra bakterilerin yuvası haline gelir. Temizlik ve bakım yapılmadığı zamanda o bakteriler sizinle birlikte farklı yüzeylere taşınır. Oturduğunuz yerin bakteri yuvası olması sağlığı da tehdit eder. O yüzden de oyuncu koltukları nasıl temizlenir bilinmelidir. 

Oyuncu koltuğu nasıl temizlenmelidir ve bakımı için hangi ürünler kullanılmalıdır bilmek istiyorsanız www.xprime.com.tr adresini ziyaret edin. 

Sahibinden Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri Hangileridir?

Hiçbir oyuncu koltuğu sahibinden alınmamalıdır. Çünkü sahibinden oyuncu koltuğu veya ikinci el oyuncu koltuğu konfor açısından eksiktir. Bununla birlikte ortopedik unsurları zedelenmiş ve kullanışsızdır. Fonksiyonelliği azaldığı gibi döşemesi de yıpranmıştır. Amortisörlerde sorun olup olmadığı bilinmediğinden geriye yatma özelliği, kolçak desteği ve yükseklik ayarı tam anlamı ile kullanılamaz. Sahibinden oyuncu koltuğu tavsiyeleri hangileridir diye araştırmak yerine Xprime adresinden ucuz oyuncu koltuğu alabilirsiniz.