Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Kumaş Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Kumaş Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Spor tarzı tercih edenler, gamerlar, oyun tutkunları ve saatlerce bilgisayar başında çalışanlar için kumaş oyuncu koltuğu vazgeçilmez olur. Bu kimseler tercihlerini daha çok ortopedik oyuncu koltuğu, kumaş oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğundan yana kullanır. Saatlerce masa başında çalışmak, bilgisayardan bir an olsun ayrılmamak durumunda kalanlar için idealdir. Terletmez oyuncu koltuğu olarak bilinen kumaş modeller bu kimseler için çok daha kullanışlıdır. Kumaş oyuncu koltuğu avantajları nelerdir diye araştıranlar deri oyuncu koltuğunu genelde bu modellerle değiştirir. Bunun sebebi ise kumaşın nefes alan yapısı ve yazın daha konforlu bir deneyim yaşatmasıdır. Ortopedik özellikleri diğerlerinden geri kalmayan kumaş oyuncu koltuğu her daim daha iyi oturma deneyimi yaşatır. 

Kumaş oyuncu koltuğu avantajları nelerdir?

  1. Yazın deri oyuncu koltuğu bir süre sonra terlemeye neden olur. Bunun sonucunda ıslaklık ve yapışkan bir his kalır. Ancak kumaş oyuncu koltuğunda bu gibi olumsuz deneyimler yaşamazsınız. Çünkü kumaşın nefes alabilen yapısı insan vücudundaki havayı ve teri içine çeker. Sıcak hava ve ter geri kumaş yüzeyinden tene yansıtılmadığından vücudunuz nefes alır. 
  2. Kumaş oyuncu koltuğu Euro kalite ve birinci kalite kumaş tercih edilerek üretildiğinden çok daha konforludur. Bu malzemeler vücudunuzun daha sağlıklı deneyim yaşamasına imkan sunar. Vücuttaki ter ve ıslaklık kumaş yüzeyi tarafından emilir. Bu da uzun soluklu oturma deneyimi yaşamanıza imkan sağlar.
  3. Kumaş oyuncu koltuğu da deri oyuncu koltuğu gibi geriye yatma özelliğine sahiptir. İstediğiniz zaman veya yorgun olduğunuzda ürünü geriye doğru yatırırsınız. Xprime markasının 140°’ den 180°’ye kadar geriye yatma özelliği sayesinde koltuğu yatırıp mola verebilirsiniz. Aynı zamanda multi tilt fonksiyonu da bulunan bu markada istediğiniz dereceye getirip kilitleme özelliğini kullanırsınız. Böylece ayarladığınız konumdan farklı bir pozisyona geçiş olmaz. Herhangi bir düşme, yaralanma riski ile de karşı karşıya kalmazsınız. 
  4. Kumaş oyuncu koltuğu denge merkezi mükemmel bir şekilde hazırlanmıştır. Geriye doğru yatırdığınızda yatış pozisyonunda dinlenebilirsiniz. Denge merkezinin farklı bir yöne kayıp düşmeniz mümkün değildir. Xprime 180 derecede bile bu merkezi çok iyi ayarlamıştır
  5. Xprime kumaş oyuncu koltuğu tekerlekleri yaklaşık 160 kiloya kadar ağırlık taşır. Ürün gövdesi ise 110 ile 120 kg arasında ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Kumaş oyuncu koltuğunuz iri vücutlu kişiler için de vazgeçilmez ürün haline gelir.
  6. Kumaş oyuncu koltuğu ortopedikliğini sağlayan 60 DNS veya 65 dansite sünger sayesinde daha rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Kumaş oyuncu koltuğu avantajları nelerdir ve kumaş oyuncu koltuğu dezavantajları nelerdir gibi sorularınıza cevap bulmak için www.xprime.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Nedir?

Kumaş oyuncu koltuğu olarak tasarlanan çok sayıda ürün grubu vardır. Farklı kumaş çeşitlerinin kullanıldığı modellerin tümü terletmez özellikte olup spor model tercih edenler için tasarlanmıştır. Euro kalite kumaş, tay tüyü kumaş, fileli kumaş, delikli kumaş veya nefes alabilen kumaş türlerinden hazırlanan modeller terleme sorunu olanlar için de idealdir. Kumaş oyuncu koltuğu nedir diye araştırdığınızda Xprime markasının profesyonelce hazırlanmış ürünleri karşınıza çıkar. Kumaş oyuncu koltuğu nedir ve kumaş oyuncu koltuğu ne işe yarar diye merak edenlerin sorularını cevaplandıracak ürünleri vardır. 

Kumaş oyuncu koltuğu modellerinin sağladığı konfor ve rahatlık göz önüne alındığında bazı kimseler deri oyuncu koltuğu tercih etmez. Yaz mevsiminde saatlerce oyun başından ayrılmayan veya tatil yapmak yerine çalışmak zorunda olanların yaşadığı konfor bu seçimi sağlar. Özellikle fileli kumaş oyuncu koltuğu modelleri terletmez özelliğiyle bilinir. Fileli kumaş oyuncu koltuğu modelleri her ne kadar evcil hayvanların tüylerini içine alsa da doğru bir şekilde temizlendiğinde avantajlıdır. Hayvan tüylerinin döşeme altına girmesini istemiyorsanız kumaş oyuncu koltuğu kategorisindeki tay tüyü oyuncu koltuğu modellerine bakın. Tay tüyü kumaş oyuncu koltuğu hem temizlik hem de rahatlık açısından oldukça iyidir. 

Xprime; tay tüyü kumaş, nefes alabilen kumaş ve fileli kumaş oyuncu koltuğu çeşitlerinde çeşitlilik sağlar. Bu kumaş çeşitleri kullanıcının zevkine, istediği modele ve renklere göre tasarlanır. Kumaş oyuncu koltuğu ve deri oyuncu koltuğu farkları nelerdir bilirseniz ürün seçerken zorlanmazsınız.

Kumaş Oyuncu KoltuğuDeri Oyuncu Koltuğu
Süpürüp, hafif nemli bezle silmeniz temiz kalması için yeterlidir.Derinin bakımı ve sağlamlığı için onarım ürünü kullanmak zorunda kalırsınız.
Fileli kumaş, tay tüyü kumaş ve nefes alabilen kumaş çeşitleri vardır. Suni deri ve gerçek deri döşeme çeşitleri vardır. Lakin maliyeti azaltmak ve koku oluşumunu engellemek için suni deri kullanılır.
Euro kalite veya 1. kalite kumaş kullanıldığı sürece döşeme uzun süre kullanılabilir. Deri malzemenin yıpranma, çatlama ve aşınma süresi daha kısadır.
Xprime gibi markalar sağlamlığı artırmak için döşeme altına astar kullanır.Xprime deri oyuncu koltuğu türlerinde de astar kullanımı yaygındır.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Nerelerde Kullanılır?

Oyuncu koltuğu kumaş döşeme ile imal edildiğinde fonksiyonelliği artar. Çünkü kumaş nefes alabiliyorsa terletmez ve otururken rahatsız etmez. Oyun turnuvalarında boy gösterenler, gamerlar ve rahatlığına önem verenler tercihlerini kumaştan yana kullanır. Kumaş oyuncu koltuğu nerelerde kullanılır diye merak ediyorsanız aslında bunun tek bir cevabı yoktur. Çünkü kumaş oyuncu koltuğu dilediğiniz her yerde kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Nefes alan yapısı sizi sürekli olarak rahatlatacak, konforu ve ortopedik özellikleri daha iyi yaşamanızı sağlayacaktır. 

Kumaş oyuncu koltuğu nerelerde kullanılır bilirseniz ürünü kullanmak için seçeceğiniz ortamı da rahatlıkla belirlersiniz. 

  • Ofis
  • İş yeri 
  • Büro 
  • Toplantı salonu
  • Şirketlerde

gibi yerlerde deri oyuncu koltuğu tercih edilir. Bunun sebebi ise gelen müşterilerin ortamın havasını lüks ve kaliteli bulmasını istemektir. Oyuncu koltuğu nerelerde kullanılır sorusunun cevabı bırakmak istediğiniz algı ve kullanım kolaylığı açısından değişir. Onun dışında kumaş oyuncu koltuğu ve deri oyuncu koltuğu arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır. Her bir model farklı özelliklerle donatılmıştır. Bu nedenle de oyuncu koltuğu alırken mümkün olduğu kadar özellik odaklı hareket edin. Kumaş döşemesi size görsellik dışında kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Özellikle işyerlerinde, işletmelerde ve bürolarda kumaş oyuncu koltuğu kullanımı yaygınlaştığında konfor çalışma alanına taşınır. Öncelikli kaygınız konfor ve lüks öğelerini öne çıkarmaksa tercihinizi oyuncu koltuğundan yana kullanın.

Sahibinden Kumaş Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

Oyuncu koltuğunun fiyatı çalışma koltuğu, makam koltuğu, yönetici koltuğu ve döner koltuktan yüksektir. Bunun sebebi ise ürünün çoğu yerinde farklı özelliklerin kullanılmasıdır. Sahibinden kumaş oyuncu koltuğu alınır mı diye merak edenler oyuncu koltuğu fiyatı ödemek istemeyenlerdir. Çünkü ikinci el oyuncu koltuğu alındığında daha fazla kar edildiği düşünülür. O nedenle sahibinden kumaş oyuncu koltuğu tercih edilir. 

Sahibinden kumaş oyuncu koltuğu almak beraberinde çoğu riski de getirir. Sahibinden kumaş oyuncu koltuğu konfor özelliklerini yitirmiş demektir. XPrime gibi markaların bile ikinci el oyuncu koltuğu yeterli konforu sağlamayabilir. İlk kullanıcının neye ne şekilde dikkat ettiği bilinmez. Sahibinden oyuncu koltuğu, ikinci el oyuncu koltuğu, sahibinden kumaş oyuncu koltuğu gibi seçeneklere yönelmeyin. Xprime gibi markaların uygun fiyatlı oyuncu koltuğu modellerini inceleyin. Amortisörleri ve teknik aksamı olan oyuncu koltuğu ikinci el satın almaya elverişli değildir. Amortisörün ömrü ve kalitesi hakkında bilginiz olmaz. Zaten döner koltuk, çalışma sandalyesi ve çalışma koltuğu gibi ürünlerden ayrılmasını da bu sağlar. Üstelik oyuncu koltuğu tekerlekleri zarar görmüş olabileceği gibi sünger sıklığı da zaman içinde açılır. Koltuk döşemeleri ve renkleri aşınmalara maruz kalır. 

Bazı modellerde sırt dayama ve boyun dayama pedlerinde konfor kaybolmuştur. Bunu önlemek adına ve konforu üst seviyelerde yaşamak için sahibinden oyuncu koltuğu alınmamasına özen gösterin. Tekerlekleri aşınan, tamirat masrafına katlanacağınız ve sizi fazlasıyla uğraştıracak kumaş oyuncu koltuğu sahibinden almayın. XPrime oyuncu koltuğu modellerini taksitli alma avantajını değerlendirin.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Kumaş oyuncu koltuğu fiyatları konusunda çekincelerinizin olması çok doğaldır. Çünkü diğerlerine göre ödemek zorunda olduğunuz miktar fazladır. Kumaş oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar diye araştırdığınızda bu fiyatların aslında çok da fazla olmadığını görürsünüz. Herhangi bir sandalyede kullanılan aksam karmaşık değildir. Sünger, döşeme ve metal malzeme gibi basit yapılardan oluşur. Amortisörü, dökme süngeri, kolçak yükseklik ayarları, örümcek tekerlekleri yoktur. Bu da maliyetin daha az olmasını sağlar.

Kumaş oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar diye araştırdığınızda aslında ödediğiniz miktarın çok da fazla olmadığını görürsünüz. Kumaş oyuncu koltuğu fiyatı makul ve ortalama seviyededir. Lakin bu avantaj XPrime gibi markalar için geçerlidir. Bazı yabancı oyuncu koltuğu markaları yurtdışından ürün tedarik ettiğinden ötürü gümrük giderleri ve çeşitli vergilere katlanmakla yükümlüdür. Bu da oyuncu koltuğunun daha da pahalı olarak satılması anlamına gelir. 

Kumaş oyuncu koltuğu fiyatları üzerinde neler etkilidir?

  1. Amortisörler 
  2. Kalite 
  3. Tekerlekler 
  4. Malzeme kullanımı 
  5. Teknolojik aksamlar 
  6. Dökme sünger ve yüksek dansiteli sünger 
  7. Birinci kalite kumaş 
  8. Gövde yükseklik ayarı 

Oyuncu koltuğu fiyatını yakından etkilediğinden bunlardaki fiyat değişikliği miktarı artırır veya azaltır. Oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar diye araştırmak yerine işlevselliğine odaklanırsanız aldığınız üründen maksimum faydayı sağlarsınız. Bu da sağlığınıza gereken özeni gösterdiğiniz anlamına gelir. Sağlığınız oyuncu koltuğu fiyatları ve kumaş oyuncu koltuğu fiyatlarından çok daha önemlidir. İskele sisteminizi destekleyecek, çalıştığınızda yorulmadığınızı hissettirecek modellerden alın. Tüm bunlar düşünüldüğünde oyuncu koltuğu fiyatları araştırmasına girmek yerine sevdiklerinizin ihtiyaçları olan ürünlere yönelin. Bu sayede daha iyi şartlarda çalışıp dinlenme vakitlerini verimli geçirebilirsiniz. 

Oyuncu Koltuğu Ne İşe Yarar?

Oyuncu koltuğu, oturma elemanına ihtiyaç duyulan her yerde kendine alan bulur. Oyuncu koltuğu ne işe yarar diye merak edenler konforu ve kaliteyi yaşamak için seçim yapma aşamasında olanlardır. Oyuncu koltuğu sizi yaşadığınız konfordan çok daha iyi yerlere taşır. Başarılı olmanızı sağlayacak, konsantrasyonunuzu etkileyecek ve kazancınızı arttıracak öğeler barındırır. Çalışırken ne kadar konforlu ve rahatsanız motivasyonu sağlayabilir, işlerinize odaklanırsınız. 

Bir işle uğraşırken rahatsız hissetmek, yaşanılan bel ve vücut ağrılarından dolayı sürekli ayağa kalkıp dolanmak zordur. Bu durumla her gün baş etmek ise psikolojik ve bedensel olarak kişiyi bitkin düşürür. O nedenle oyuncu koltuğu ne işe yarar diye merak edip harekete geçmemek size kazanım sağlamaz. Aksine yaşadığınız o zor zamanları daha da belirgin kılar. Vakit kaybetmemek ve konforu en kısa sürede yaşamak için oyuncu koltuğu satın almalısınız. XPrime oyuncu koltuğu modelleri ve XPrime kumaş oyuncu koltuğu seçenekleri konfora dair tüm beklentilerinizi karşılar. İhtiyaçlarınızı görecek ve konforu yaşatacak ürünlerle sevdiklerinize zaman ayırın. Gündelik yaşama döndüğünüzde yorgun hissetmemek için bu ürünleri tercih edin. 

Oyuncu Koltuğu Farkı Nedir?

Oyuncu koltuğu özellikleri ve oyuncu koltuğu farkı nedir bilirseniz ürün seçiminde daha dikkatli davranabilirsiniz. Bazen ürün yorumları ve kullanıcı yorumları yanlış kullanım sonucu farklı ifade edilir. Bunun sebebi ise oyuncu koltuğunun gerçekten ihtiyaç duyan kişiler tarafından kullanılmamasıdır. Gün içinde 7- 8 saatten fazla çalışma koltuğu, döner koltuk, çalışma sandalyesi gibi ürünlerde vakit geçirenler çalışmak koltuğunun önemi nedir bilir. Oyuncu koltuğu farkı nedir ve oyuncu koltuğu faydaları nelerdir yaşayarak öğrenir. 

Oyuncu koltuğu farkı nedir?

  1. Oyuncu koltuğu geriye yatma özelliği ile bilinen oturma elemanıdır. Geriye yatma özelliği molalarda veya dinlenmek istediğinizde sizi rahatlatır. Yoğun bel ve sırt ağrısı yaşayanların vücudunu desteklemekle birlikte ekstra konfor sağlar. Oyuncu koltuğu geriye yatma özelliği 140°’den 180°’ye kadar tasarlanabilir. XPrime gibi önemli markalar ağırlık merkezini sabitleme konusunda başarılı olduğundan genelde 180°’ye kadar geriye yatma özelliği kullanır. Bu yatan oyuncu koltuğu modellerinin daha çok satılmasını sağlar.
  2. Oyuncu koltuğu kolçakları; yukarı aşağı, sağa sola, ileri geri olarak tasarlanabilir. 3 boyutlu kolçakların üç farklı kademede hareket etme özelliğinin bulunması onu diğerlerinden ayırır. Masaya göre dirseklerin veya klavye konumunun ayarlanabilmesi mümkündür. Çalışırken sık görülen kol, dirsek, bilek parmak ağrılarını büyük ölçüde azaltır.
  3. Oyuncu koltuğu esneme kabiliyetine sahiptir. Geriye yatma derecesini kullanmak istemiyorsanız yorgun hissettiğinizde arada bir geriye doğru esneyerek vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.
  4. Oyuncu koltuğu tekerlekleri genellikle örümcek şeklindedir. Yaklaşık 160 kg’a kadar ağırlık taşımasını kolaylaştıran bu özellik Xprime gibi markalarda çok daha fazladır
  5. Kumaş oyuncu koltuğu ve Xprime oyuncu koltuğu modellerinde mutlaka destek pedleri vardır. Özellikle XPrime boyun ve sırt kısmı için özel destek yastıkları geliştirmiştir. Bu pedler sayesinde daha kaliteli ve konforlu bir çalışma düzeni sağlarsınız. Herhangi bir pozisyonda saatlerce oturduğunuzda yorulmamanız için bu yastıklar işlevsel olarak kullanılır. Yukarı ve aşağı doğru hareket ettirilebildiğinizden dilediğiniz noktada sabitlersiniz. 
  6. Oyuncu koltuğu gövde yükseklik ayarı daha iyi şartlarda ve uygun pozisyonda çalışmanız için gereklidir. 7 kademeli yükseklik ayarlı özelliği bulunan XPrime milimetrik hesaplarla konforu sağlar. 14 santim yükseklik ayarı imkanı sunan bu marka dilediğiniz pozisyonda çalışmanız için sizi destekler.

Oyuncu koltuğu farkı nedir ve oyuncu koltuğunun oturma elemanlarından farkı konusunda ayrıntılı bilgi için www.xprime.com.tr adresini ziyaret edin.