Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Rahat Oyuncu Koltuğu Modelleri

Rahat Oyuncu Koltuğu Modelleri

Rahatlığa hayatın her alanında özlem duyulur. Oyuncu koltukları rahat ve konforlu ise yaptığınız işlerde yorulma olasılığınız zayıftır. Çalışırken konforu sağlamak, sağlığı önemsemek yaygın değildir. Ancak masa başında çalışanların hızla artması rahat oyuncu koltuğu modelleri ve çeşitlerine olan ilgiyi artırmıştır. 

Plazalarda, bürolarda ve ofislerde çalışırken rahat olmak başarıyı da beraberinde getirir. Sınava hazırlanan öğrencilerin aynı pozisyonda 1 yıl boyunca çalışması durumunda da oyuncu koltuğu tercih edilmelidir. Sürekli rahatsız hissetmek, vücutta dolaşan ağrıların olması çalışma hevesini aldığı gibi başarılı olma isteğini de engeller. Bunun dışında çalışırken konsantrasyon sorununa da neden olur. Halbuki rahat oyuncu koltuğu modelleri alırsanız bu hiçbir şekilde gerçekleşmeyecektir. Çünkü sizi yoran ve kasan ağrıları yaşamayacağınızda işinizi bitirip kalan zamanınızda eğlenebilirsiniz. 

Rahat oyuncu koltuğu modelleri üreten firmalar, çalışanların daha etkin olması için uğraşır. Çalışanlar, öğrenciler, gamerlar ve bilgisayar başında saatlerce vakit geçirenler ne kadar rahat ise o kadar da mutludur. Aslında tek bir rahat oyuncu koltuğu modeli satın alarak hayatınızda köklü değişim yaşayabilirsiniz. Her zaman kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve ağrılarınızı hafifleten oyunda saatler geçirirsiniz. Gamerlar ve bilgisayar başından ayrılmayanlar çalışırken yemeklerini de oturarak yer. Oturma eylemi bir süre sonra yaşam biçimine dönüşür. Yaşam biçiminizi konforlu olarak revize edebilmek adına rahat oyuncu koltuğu modelleri seçebilirsiniz. 

Rahat oyuncu koltuğu modelleri üretme konusunda oldukça başarılı markalardan biri Xprime’dır. Şu ana kadar yerli üretim ağına sahip olup binlerce oyuncu koltuğu satışı yapmıştır. Rahat oyuncu koltuğu kategorisinde ise onlarca tasarımı ve modeli vardır. Xprime, rahat oyuncu koltuğu modelleri ve profesyonel oyuncu koltuğu modellerinde hayli başarılıdır. Bunun sebebi ise önceliğinin müşteri ve sağlık odaklı olmasıdır. Sağlıklı olmayan ve kişinin konforunu olumsuz etkileyecek hiçbir ürünü kullanmaz. Bunun yerine daha işlevsel, kaliteli ve nitelikli ürünlere yönelir. Rahat oyuncu koltuğu modelleri arayışınız sürüyorsa www.xprime.com.tr adresindeki ürünlere bakın. Bu sayede fiyat performans ürünü bulmanız da kolaylaşır.  

Oyuncu Koltukları Rahat Mı?

Çalışma koltuğu, çalışma sandalyesi ve döner koltuk gibi ürünler oturmak için yeterlidir. Yalnız yaklaşık 20 ila 30 dakikadan sonra vücut ağrısına neden olur. Kiminin sırt desteği veya oturma alanı serttir kiminin de kolçakları yoktur. Konforu destekleyecek aksamları olsa bile kalitesiz oluşundan ötürü yeteri kadar iyi değildir. Oyuncu koltukları rahat mı diye araştırdığınız zaman ofis sandalyeleri ve ofis mobilyasından daha konforlu olduğunu görürsünüz. 

Oyuncu koltukları rahat mı değerlendirmesi yapmak için oyuncu koltuğu avantajları da değerlendirilmelidir. Bu sayede aldığınız üründen sağlayacağınız faydayı rahatlıkla görebilirsiniz. Oyuncu koltuğu rahat mı sorusunun cevabını verecek bilgiler aşağıdadır. Bu bilgiler ışığında oyuncu koltuğu rahat mı veya oyuncu koltuğu konforlu mu sorularının cevabını bulabilirsiniz.

Oyuncu KoltuğuOfis Mobilyaları
Sırt dayama kısmı ve kolçakları mevcuttur.Sırt dayama kısmı veya kolçaklar her modelde bulunmaz.
60 DNS veya 65 DNS dökme sünger kullanan markalar vardır.Bütün sünger kullanılır ve sünger kalınlığı düşüktür.
Tekerlekleri 160 kiloya kadar ağırlık taşıyan modelleri mevcuttur.100 kiloya kadar bile ağırlık taşımakta zorlanır.
Profesyonel oyuncu koltuğu, ortopedik oyuncu koltuğu, gaming koltuk, gamer koltuk, rahat oyuncu koltuğu vb. türleri vardır.Çalışma sandalyesi, döner koltuk, yönetici koltuğu, çalışma koltuğu, makam koltuğu vb. türleri vardır.
Fiyat açısından diğer oturma elemanlarından farklıdır.Fiyat açısından ödediğiniz miktar düşük olsa da konfor sağlayamadığından uzun süreli kullanıma uygun değildir.

Oyuncu koltukları rahat mı diye araştırmanızı genişletmek istiyorsanız markanın resmi sayfasını da ziyaret edebilirsiniz. 

Rahat Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

Oyuncu koltuğunun öne çıkan özellikleri onun nitelendirilme şeklini değiştirir. Ortopedik öğeleri fazla, sünger dansitesi yüksek ve yükseklik ayarları ayrıntılı ürünler ortopedik oyuncu koltuğu şeklinde adlandırılır. Gamerların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, 180 derece geriye yatma özelliği bulunan ve ışıklı modelleri de olan ürünler ise gamer koltuk veya gaming koltuktur. Rahat oyuncu koltuğu modelleri de aynı mantıkla tasarlanır. Rahat oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir diye araştırdığınızda rahatlık algısını önde tutan ürünlerin tasarlandığını görürsünüz. Gelişen ve değişen malzemeler ile her zaman bir üst seviye konfor yakalanmaya çalışılır. 

Rahat oyuncu koltuğu özelikleri nelerdir sorusunun cevabını araştırıyorsanız bu bilgiler size yol gösterecektir. Böylece aradığınız kriterler doğrultusunda oyuncu koltukları satın alıp yıllarca kullanabilirsiniz. 

  1. Süngerine ve döşemesine özel önem gösterilir. Sünger kalınlığı yükseldikçe ve bütün sünger yerine dökme sünger kullanıldıkça rahatlık artar. Dökme sünger, yapısı gereği oturulduğunda hava boşluklarını da doldurur. Böylece vücudun her yerine aynı konfor ulaşmış olur. Xprime oyuncu koltuğu markası 60 DNS ve 65 DNS’den az sünger kalınlığı kullanmaz. Bu da Xprime oyuncu koltuğu modellerinin yaklaşık % 99’unun rahat olduğunu gösterir. Bütün sünger kullanımı konfor ve rahatlık öğelerinin sonuna kadar kullanılmaması anlamı taşır.
  2. Bel ve boyun desteği için geliştirilen destek yastıkları rahatlığı maksimum düzeyde yaşatır. Çünkü oyuncu koltuğu rahat olsa da bazen bel boşluğu veya boynun boşlukta kalması kronik ağrılara neden olur. Uzmanlar, fizyoterapist ve doktorlardan aldığı tavsiyeler ile oyuncu koltuğu gövdesindeki rahatlık dışında ek tedbirler de alır. Bu tedbirler sayesinde ise ürünlerin hepsinde rahatlık aşamalı olarak artırılabilir. 
  3. 360 derece dönmesini destekleyen amortisörler rahatlığın bir başka yönüdür. Döner koltuk, ofis sandalyesi ve çalışma koltuğu gibi ürünler bile dönen yapıda üretilmiştir. Evrak veya arkanızdaki bir şeyi almak için tekerlekleri ve dönüş özelliğini kullanmanız yeterlidir. Kalkıp tekrar oturmak dikkat dağıtacağı gibi zaman kaybına da neden olur. Bunu önlemek için ise rahat oyuncu koltuğu modellerinde dönüş özelliği kullanılmıştır. 
  4. Birçok oyuncu koltuğu markasında olmayan, 130 dereceden başlayarak 180 dereceyi bulan geriye yatırılabilir özellik vardır. Bu özellik sayesinde istediğiniz pozisyonda geriye yatırıp, dinlenip çalışabilirsiniz. Xprime 180 derece geriye yatırdığınız üründe düşme riskine neden olmaz. Çünkü ürünün ağırlık merkezi ve denge merkezi defalarca ölçülmüştür. En ağır kimseden en hafifine kadar her biri oturup 180 derece geriye yatırdığında düşmez. Birçok oyuncu koltuğu markasında var olsa da işlevsel olarak kullanılamayan bu özellik, Xprime’da aktif şekilde çalışır. 
  5. Oyuncu koltuğu tekerlekleri parke çizmez ve 120 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. İri vücutlu kimselerin kabusu olan büyük oyuncu koltuğu modelleri bulamamak Xprime için geçerli değildir. Çünkü özel olarak iri vücutlu kimseler için üretilen modelleri de vardır. Büyük oyuncu koltuğu ve çocuk oyuncu koltuğu kategorilerindeki ürünler herkesin rahatlığa ulaşmasını sağlar. Rahat oyuncu koltuğu modelleri arıyorsanız bu imkanı değerlendirin.
  6. Kolçakların 3 boyutlu oluşu ve 3 farklı kademe özelliğinin bulunması rahatlığı sonuna kadar yaşatır. Rahat oyuncu koltukları modellerinde kolçaklar ileri geri, yukarı aşağı ve sağa sola ayarlanabilir. Bu da oturduğunuz pozisyona uygun kolçak konumu kullanmanızı sağlar. 
  7. Oyuncu koltuğu vücudu sarar özelliklerde olursa rahatlık seviyesi yükselir. Vücudu saran ve her uzvu destekleyen rahat oyuncu koltukları ortopediktir.  
  8. 7 kademeli yükseklik ayarı yaklaşık 14 cm’e kadar yükselecek şekilde hazırlanmıştır. Masa, koltuk veya sabit materyale göre konumunuzu dilediğiniz şekilde ayarlayın. Yeni masa veya çalışma sistemi almak yerine Xprime rahat oyuncu koltuğu modellerini tercih edin. Aldığınız tek bir ürün her yönden sizi fazlası ile tatmin edecektir.   

Xprime, rahat oyuncu koltuğu modelleri kategorisinde çok fazla ürüne sahip olduğundan yerli ve yabancı müşterilerce de tercih edilir. Öyle ki Xprime King oyuncu koltuğu ve Xprime King Extra oyuncu koltuğu yurt dışında satışı en çok yapılan ürünler olarak bilinir. Oyuncu koltuğu satışı yapan firmalar yabancı veya yerli olsa da fiyat performans dengesine önem verin. Çünkü fiyat performans dengesi en iyi rahat oyuncu koltuk modellerinde belli olur. Xprime ucuz oyuncu koltuğu, indirimli oyuncu koltuğu modellerinde de başarılıdır. Kalite standardı olduğundan her üründe konfor öğeleri üst seviyelerde bulunur.  

Rahat Oyuncu Koltuğu Önerisi

Oyuncu koltuğu almak için sizden öncekilerin deneyimlerinden yararlanmakta fayda vardır. Rahat oyuncu koltuğu önerisi isteyenler Xprime ürünlerine bakabilir. Uygun fiyatlı oyuncu koltuğu ve ucuz oyuncu koltuğu bulmanız güçse bu serilerden alabilirsiniz.

Rahat oyuncu koltuğu önerisi;

  • Xprime Leon Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Royal Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Soft Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Over Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Expert Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Blody Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Bulls Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Tron Oyuncu Koltuğu
  • Xprime CLA RGB Ledli Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Hero Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Zeus Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Fabric Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Winner Oyuncu Koltuğu
  • Xprime King Oyuncu Koltuğu
  • Xprime King Extra Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Pubg Oyuncu Koltuğu 
  • Xprime Tyler Oyuncu Koltuğu

En iyi oyuncu koltuğu sayılabilecek ürünlerdir. Oyuncu koltuğu önerisi arıyorsanız bu modellere detaylıca bakabilirsiniz. 

İndirimli Oyuncu Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Rahat oyuncu koltuğu ve ucuz oyuncu koltuğunun aslında yan yana gelemeyeceği düşünülür. Lakin Xprime indirimli oyuncu koltuğu fiyatları incelendiğinden bunun mümkün olduğunu görürsünüz. İndirimli oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar araştırması yaparsanız en ucuz oyuncu koltuğu modellerinin üretildiğini fark edersiniz. Bunun sebebi ise markanın yerli üretim ağına sahip olmasıdır. Yerli ve kaliteli malzemeleri yabancı ileri teknoloji ürünlerle kombine eder. Bu da hem kaliteli hem de ucuz oyuncu koltuğu üretimine zemin hazırlar. Konforlu oyuncu koltuğu veya indirimli oyuncu koltuğu arıyorsanız www.xprime.com.tr adresine bakın. İndirimli oyuncu koltuğu, ucuz oyuncu koltuğu modelleri özelliklerine göre farklı fiyat aralığındadır. 

Rahat Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Rahat ve konforlu ürünler hangi kategoride olursa olsun kullanışlıdır. Rahat oyuncu koltuğu avantajları nelerdir diye düşünüyorsanız çok fazla yararı olduğunu görürsünüz. 

Rahat oyuncu koltuğu avantajları nelerdir?

  • İş motivasyonunu artırır, çalışırken konsantrasyonunuzu güçlendirir.
  • Sırt, bel, boyun, dirsek, ayak ve bacak ağrılarını azaltır.
  • Çocuklarda ve ergenlerde omurga eğriliğini önler ve kamburluk sorunlarına iyi gelir.
  • Vücut iskelet sisteminin şekillenmesine yardımcıdır.
  • Çalışırken yorulmamanızı sağlar. 
  • Molalarda dinlenme imkanı sunar.
  • Kronik vücut ağrıları oluşumunu engeller. 

Bunlara yenisini eklemek mümkün olduğu gibi rahat oyuncu koltuğu avantajları nelerdir sorusunun cevabı herkese göre değişir. Rahatlığı üst seviyelerde yaşamayı düşleyenlerdenseniz Xprime rahat oyuncu koltuğu önerilerine kulak verin. 

Rahat Oyuncu Koltuğu Sahibinden Alınır Mı?

İkinci el satış platformlarının artması sahibinden oyuncu koltuğu satışını da hızlandırmıştır. Oyuncu koltuğu teknolojik gelişmelerle birlikte sürekli yenilenir. Her kullanıcı bir üst modelini alarak konforu yaşamaya çalışır. Rahat oyuncu koltuğu sahibinden alınır mı sorusu da çok fazla sorulur. Halbuki oyuncu koltuğu ikinci el kategorisindeki diğer ürünlerden farklıdır. Rahat oyuncu koltuğu almayı düşünüyorsanız sahibinden modelleri yakından inceleyebilirsiniz. 

Rahat oyuncu koltuğu modelleri sahibinden kesinlikle alınmaz. Amortisörlerin aşınması, döşemenin özelliklerinin kaybolması muhtemeldir. Esneme kabiliyeti zarar görmüş veya tekerlekleri kırılmaya müsait olabilir. Ürün garantisi desteği sunmayan ikinci el alışverişlerde aldığınız oyuncu koltukları kısa zamanda kırılabilir. Konfor özellikleri ve ortopedik unsurları kaybolmuş olabilir. Bu da rahat oyuncu koltuğu sahibinden alınır mı diye araştırıp ürün satın alanların zarar gördüğü konudur. Siz iyisi mi Xprime rahat oyuncu koltuğu modellerine göz atın. Sahibinden oyuncu koltuğu veya oyuncu koltuğu ikinci el arayışına girmeyin. Karlı çıkacağınız gibi boşuna da ödeme yapmamış olursunuz.