Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Masajlı Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Masajlı Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Oyuncu koltuğunda ileri teknoloji kullanılması model çeşitliliğini sağlamıştır. Ar Ge çalışmaları yapılarak farklı özelliklerde çok sayıda oyuncu koltuğu türü oluşturulmuştur. Profesyonel oyuncu koltuğu, masajlı oyuncu koltuğu, kumaş oyuncu koltuğu, deri oyuncu koltuğu, gamer koltuk vb. modeller kullanıcının tercihine göre alınabilir. Masajlı oyuncu koltuğu avantajları nelerdir öğrenirseniz bu seçenekler içerisinden en iyilerini bulabilirsiniz. 

Ortopedik oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğu gibi ürünlerin sağladığı fayda her geçen gün artar. XPrime gibi markaların model yenileme prensibi sayesinde her model daha da nitelikli bir hal alır. Sürekli geliştirilen ve yenilenen modellerden biri masajlı oyuncu koltuğudur. Masajlı oyuncu koltuğu çalışan ve masa başında vakit geçirenlerin en çok aradığı ürünlerden biridir. Masajlı oyuncu koltuğu avantajları nelerdir diye araştıranlar ortopedik özelliklerin gelişmiş olduğunu fark eder. Rahatlığına, sağlığına ve konforuna özen gösterenlerin gelişmiş özelliklere sahip bu ürünleri alması yararınadır.

Masajlı oyuncu koltuğu avantajları nelerdir?

  • Oturduğunuz yerden vücudunuzun dinlenmesini ve rahat etmesini istiyorsanız masajlı oyuncu koltuğu satın almalısınız. Masajlı oyuncu koltuğunda kullanılan 60 DNS ve 65 DNS dökme sünger oturduğunuzda vücudunuzu sarar. Dökme süngerin desteklediği bel kısmı hareket ettikçe masaj fonksiyonu görür. Akıllı hafızalı sünger sistemi sayesinde masaj keyfini sürekli yaşamanız mümkündür. XPrime akıllı hafızalı sünger sistemine sahip ürünler tasarlar. 60 DNS veya 65 DNS sünger kalınlığı konforu fazlasıyla sağlar.
  • Ayaklarınızı uzatmanız için tasarlanmış sistemi vardır. Oturma alanında konforu devam ettirecek öğeler kullanılmıştır. Ayaklarınızı uzatacağınız mekanizma, yorulduğunuzda bacaklarınızı dinlendirmenizi sağlar. Uzun süreli 90 derecelik açıda yere paralel olarak pozisyonunuzu korumanız bir süre sonra bacak ağrısı yaşamanıza neden olur. Masajlı oyuncu koltuğu ise bu ağrıyı yaşamamanız için fonksiyonlara sahiptir. 
  • Oyuncu koltuğu destek pedleri içerisinde bulunan dökme sünger hareket ettikçe sağa sola doğru kayar, vücudunuza masaj yapar. Masajlı oyuncu koltuğunun olmazsa olmazlar arasında bulunan iki adet destek yastığı imkanı sağlayan XPrime gibi markalardır.
  • Masajlı oyuncu koltuğu gövde yükseklik ayarı olarak da gelişmiştir. Masajlı oyuncu koltuğu yüksekliği yaklaşık 14 santimdir. 7 kademeli olarak ayarlanabilmesi farklı seviyelere getirilmesini mümkün kılar. İş yerlerinde her çalışana özel koltuk alımı yapmaya gerek kalmaz. Motivasyon ve konsantrasyonu destekler.
  • Masajlı oyuncu koltuğunun 360° dönebilme özelliği vardır. Amortisörler gövde yüksekliği yanında dönüş kabiliyetini de sağlar. Tam arkanıza dönmek, bir objeyi almak için 360° dönüş özelliği her açıdan avantajlıdır. Çalışanların yaptığı işi bırakmaması, oturmaya bağlı ağrıların meydana gelmemesi için gerekli sisteme sahiptir. 

Masajlı Oyuncu Koltuğunun Diğerlerinden Farkı Nedir?

Masajlı oyuncu koltuğu alacaklar daha önce bu ürünü kullanmadıysa kafasında bazı soru işaretleri vardır. Masajlı oyuncu koltuğunun diğerlerinden farkı nedir diye merak edenlerin sorusunun cevabı giderildiğinde ürün satın almak da kolaylaşır. 

Masajlı oyuncu koltuğu olarak tasarlanan ürünler diğerlerinden farklıdır. Aslında oyuncu koltuğunda bulunan her özellik bu modelde olsa da gelişmişlik düzeyi ve malzemenin işlevselliği farklıdır. Bazı oyuncu koltuğu çeşitlerinde 140°’ye kadar geriye yatma özelliği varken masajlı oyuncu koltuğunda 180°’yi bulur. Bazen de masajlı oyuncu koltuğu olarak tanıtılan ürünlerde destek yastıkları yoktur. Masajlı oyuncu koltuğu destek pedleri ürünün olmazsa olmazıdır. Bunun yanında en az 60 DNS ve 65 DNS sünger kalınlığı olmak zorundadır. 60 DNS’den az dökme sünger kullanımı masajlı oyuncu koltuğunda kullanılmaz. XPrime 60 DNS dökme süngeri bazı modellerde 65 DNS’ye çıkarmıştır. Bunun sebebi ise masajlı oyuncu koltuğunun daha da geliştirilmek istenmesidir. Masajlı oyuncu koltuğunun ayak uzatmalı modelleri de vardır. Yorulduğunuzda ayağınızı uzatıp 180° geriye yatabilirsiniz. Yatak konforundan daha rahat ve ortopediktir. 

Masajlı oyuncu koltuğunun diğerlerinden farkı nedir?

Masajlı oyuncu koltuğuDiğer oturma elemanları
Tüm konfor özelliklerini tam olarak sağlar. Bazı yönden konfor özellikleri eksiktir.
7 kademeli gövde yükseklik ayarı vardır.Kademeli yükseklik ayarı gelişmemiştir. 2’den fazla yükseklik ayarı yapılmaz.
Kolçakları 3 boyutlu olup sağa sola öne ve arkaya ile ileri geri hareket edebilir.Kolçakların 3 boyutlu özelliği olmamakla birlikte yukarı aşağı, ileri geri ve sağa sola hareket etmez.
Destek pedleri 2 adettir.Destek pedi bulunmaz. 
140 dereceden 180 dereceye kadar geriye doğru yatabilir. Geriye yatma özelliği olmamakla birlikte esneme özelliği bulunur. 
Amortisörler dönüş imkanı sunar.Döner koltuk olarak tasarlanabilir. 
Masajlı oyuncu koltuğu fiyatı yüksektir.Bu ürün grubu makul fiyatlardadır. 

Masajlı Oyuncu Koltuğu Nedir?

Masajlı oyuncu koltuğu, ortopedik oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğu gibi modeller içinden kişinin tercihleri satın almayı kolaylaştırır. Masajlı oyuncu koltuğu nedir ve masajlı oyuncu koltuğu nerelerde kullanılır sorusunun cevabını arayanlar olabilir. Masajlı oyuncu koltuğu, profesyonel oyuncu koltuğu arasında kalanlar, gamer koltuk almak isteyenler karar veremez. Masajlı oyuncu koltuğu özellikleri nelerdir bildiğiniz zaman ikilem yaşamazsınız. Masajlı oyuncu koltuğu, alabileceğiniz en iyi oyuncu koltuğu türlerinden biridir. Özellikleri profesyonel oyuncu koltuğu ile eşdeğer olup birçok açıdan gelişmiştir. Masajlı oyuncu koltuğunda kullanılan sünger, döşeme ve teknolojik aksamlar var olan sağlık sorunlarınızı da ortadan kaldırır. 

Masajlı Oyuncu Koltuğu Kimler Kullanır?

Masajlı oyuncu koltuğu ile ilgili soruların cevaplarını bulmanız ihtiyaçlarınızı belirleme açısından gereklidir. Masajlı oyuncu koltuğu nerelerde kullanılır ve masajlı oyuncu koltuğu kimler kullanır gibi yanlış karar verdirmesin. Oyuncu koltuğundan maksimum fayda sağlayabilmeniz için Xprime modellerini inceleyebilirsiniz. Masajlı oyuncu koltuğu kimler kullanır diye merak ediyorsanız bu konuda kısıtlama olmadığını bilmelisiniz. 

Yaptıkları her işte başarı sağlayacakları gibi motivasyonu da diri tutabileceklerdir. Oyuncu koltuğu belli sınırlar ve kalıplar dahilinde üretilmemiştir. Sürekli gelişen sisteme sahip olduğundan başarılı olmak isteyenlerin tercihidir. Fikir üreten, çalışan ve motivasyonu ile başarının kapılarını zorlayan kişiler için geliştirilmiştir. Okul, ev, iş yeri ve her alanda masajlı oyuncu koltuğu kullanımına ihtiyaç duyan kişilerce kullanılabilir. Xprime masajlı oyuncu koltuğu modellerinin her biri tasarım harikasıdır. Çalışmalar sayesinde masaj fonksiyonuna sahip ürün çeşitliliği oluşturulmuştur. 

Masajlı Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir?

Masajlı oyuncu koltuğu alacaksanız modeller içerisinden en doğru kararı vermeniz gerekir. Çünkü masajlı oyuncu koltuğu olarak satıldığı söylenen bazı ürünlerin sayılan özellikleri karşılamadığını fark edebilirsiniz. Ayrıca masajlı oyuncu koltuğu fiyatı ödeyerek aldığınız üründen maksimum verim de sağlayamazsınız. Bunu önlemek adına masajlı oyuncu koltuğu modelleri hangileridir veya masajlı oyuncu koltuğu satan firmalar hakkında bilgi toplayabilirsiniz. Böylece modeller konusunda da doğru karar verirsiniz. Kullanıcı yorumları ve ürün yorumları incelemeniz karar vermeniz için yeterli olacaktır.

Masajlı oyuncu koltuğu yorumları incelenerek model seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Lakin bu size zor gelecekse ve zamanınız yoksa XPrime masajlı oyuncu koltuğu modellerini tercih edin. Çünkü XPrime masajlı oyuncu koltuğu fiyatı makul olup diğerlerinden daha da kalitelidir. Bunun dışında ürünün her açıdan çok iyi özellikleri vardır. Xprime masajlı oyuncu koltuğu modeli satın aldığınızda size sağladığı faydayı test ettikçe yeni serilerini de almak istersiniz. Masajlı oyuncu koltuğu modelleri hangileridir bilirseniz doğru ürün siparişi verebilirsiniz. 

Masajlı oyuncu koltuğu modelleri hangileridir?

  • Leon Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Royal Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Soft Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Over Profesyonel Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Expert Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Tron Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Tyler Oyuncu Koltuğu
  • Xprime RGB Ledli Oyuncu Koltuğu

Işıklı Masajlı Oyuncu Koltuğu Var Mı?

Masajlı oyuncu koltuğu modellerini zaman içinde farklı ve ekstra özellikler eklenir. Bu özellikler gamerların ve oyun tutkunlarının vazgeçemeyeceği düzeydedir. Işıklı masajlı oyuncu koltuğu da bunlardan biridir. Işıklı masajlı oyuncu koltuğu var mı diye merak edenler XPrime modellerini araştırabilir. Burada çeşitli özellikleri olan ışıklı masajlı oyuncu koltuğu dışında ışıklı oyun masaları da vardır. 

Oyunu tutkunlarının ve masa başında saatlerce çalışanların isteyeceği türden onlarca seçenek vardır. Siz doğru marka ile iletişime geçip oyuncu koltuğu alırken bunlara dikkat edebilirsiniz. Işıklı masajlı oyuncu koltuğu XPrime markasında 12 saat kesintisiz şarj desteği sunar. Şarj edilebilen bataryası herhangi bir güce bağlı kalmadan oyuncu koltuğunun ışıklı özelliğini kullanmayı kolaylaştırır. Yaklaşık 100 farklı kombinasyonu bulunan XPrime ışıklı CLA RGB ledli oyuncu koltuğu modelini satın alabilirsiniz. Işıklı masajlı oyuncu koltuğu var mı diye araştıranlar aşağıdaki şu modelin özelliklerini yakından inceleyebilir;

Xprime CLA RGB ledli oyuncu koltuğu; 65 dansite dökme sünger ile çelik konsürüsyon kombinasyonundan oluşur. Bataryası 12 saat kesintisiz kullanım kolaylığı sağlar. Işıklı ucuz oyuncu koltuğu arayanlar bu ürünü satın alabilir. Geniş oturma alanı ile birlikte sırt kısmı da geniştir. Hafızalı süngerden oluşan destek pedleri var olup hareketli mekanizma sayesinde yeri değiştirilebilir. RGB led uygulaması sayesinde QR kod ile 100’den fazla farklı renk kombinasyonu hazırlayabilirsiniz. Kablosuz olarak kullanılabilecek tek RGB ledli oyuncu koltuğu olması onu daha da özel kılar. Güce bağlı kalmadan oyuncu koltuğunu istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz. 180 derece geriye yatma özelliği ile yatış pozisyonunda da dinlenme imkanı sunar. Multi tilt özelliğinin kullanıldığı bu üründe çift kol mekanizması vardır. CLASS 4 amortisör kullanımı ile dönüşler eskisinden çok daha rahattır. 2 yıl garanti desteği sunulması ve kolay kurulum imkanı sağlaması çok fazla tercih edilmesini sağlar. Işıklı masajlı oyuncu koltuğu var mı araştırması yapanlar bu modeli gönül rahatlığı ile alabilir.  

Masajlı Oyuncu Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Masajda oyuncu koltuğu ve diğer oyuncu koltuğu fiyatları özelliklerine göre değişir. Masajlı oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar diye araştırma yapıldığında bunu etkileyen çok sayıda faktör olduğunu görebilirsiniz. Masajlı oyuncu koltuğu fiyatları gelişen ve yenilenen teknolojilerle kullanıldıkça değişir. Örneğin; Class 3 amortisör yerine yeni modellerde Class 4 amortisör kullanımı masajlı oyuncu koltuğu fiyatlarını arttırır. Aynı şekilde 60 DNS dökme sünger kullanılan modeller yerine 65 DNS dökme sünger kullanılan modeller de fiyatı etkiler. Masajlı oyuncu koltuğunda kullanılan her yeni malzeme diğerinin daha da nitelikli olmasını sağlar. Özelliklerini geliştirdiği gibi oyuncu koltuğundan alacağınız verimi de büyük ölçüde arttırır. Bunu sağlamak adına masajlı oyuncu koltuğu fiyatları ne kadar araştırması yapmanız çok da makul değildir. 

Sizin için önemli olan masajlı oyuncu koltuğu özelliklerinin tam olarak yaşanıp yaşanmadığıdır. Ayak uzatmalı veya masaj özelliği bulunmayan bir masajlı oyuncu koltuğu fiyatı ne kadar düşük olsa da alınmamalıdır. Önemli olan ürünün masaj özelliğini, konforunu ve ortopedik unsurlarını ön planda tutmaktır. Masajlı oyuncu koltuğu fiyatlarını düşünmek yerine daha mantıklı ve makul seçenekleri değerlendirin.