Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
En Çok Satan Oyuncu Koltuğu Hangileridir?

En Çok Satan Oyuncu Koltuğu Hangileridir?

Oyuncu koltuğu neredeyse artık her evde ve çalışma ortamında kullanılan bir ürün haline gelmeye başlamıştır. Kaliteli yapıları, konforlu kullanımları ve birçok özelliği sayesinde, oyuncu koltuğu kullanımı birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Gamerlar, yayıncılar, ofis ortamlarında ve e-sporcular tarafında oyuncu koltuğu kullanımı yapılmaktadır. Artık oyuncu koltuğu kullanımı bir ihtiyaç haline gelmeye başlamıştır. Çünkü insan vücuduna uygun yapılan yapıları ve ergonomik özellikleri sayesinde, kullanım sırasında vücuda gereken rahatlığı ve konforu sağlamaktadır. Bu yüzden de birçok kullanıcı tarafından normal koltuk modellerinde ise Oyuncu Koltuğu kullanımı tercih edilmektedir. 

Oyuncu Koltuğu kullanımı geniş alana ve kitleye hitap ettiğinden dolayı birçok modeli bulunmaktadır. Alıcılar tarafından ise “En Çok Satan Oyuncu Koltuğu” modelleri aranmaktadır. Oyuncu koltuğu üreticileri fazla olmasından dolayı içlerinden en iyi olanlarını seçmeniz gerekmektedir. Sizler için En Çok Satan Oyuncu Koltuklarını hangileri olduğunu açıklayalım.

En Çok Satan Oyuncu Koltuğu Hangileridir?

Oyuncu koltuğu üreticisi birçok firma piyasada aktif olarak bulunmaktadır. Tabi bu firmaların hepsinin ürettiği oyuncu koltuklarının kalitesi aynı değildir. Daha yüksek kaliteye, konfora ve özelliğe sahip olan oyuncu koltuğu markaları bulunmaktadır. XPrime Oyuncu Koltuklarını ise Ofisel firması olarak biz üretmekteyiz. En çok tercih edilen oyuncu koltukları arasında bulunan XPrime Oyuncu Koltuklarımız konforu, kalitesi, fonksiyonel özellikleri ve farklı dizaynları ile ön plana çıkmaktadır. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın üretimlerinde siz kullanıcılarımızın vücut sağlığını ve konforunu ön planda tutarak üretmekteyiz. Bu sayede kullanım sırasında istediğiniz ve arzu ettiğiniz rahatlığa ulaşabilirsiniz. Siz de bir XPrime Oyuncu Koltuğuna sahip olmak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En Çok Satan Oyuncu Koltuklarının Kaç Çeşidi Vardır?

Oyuncu koltukları kendi içerisinde geniş model yelpazesine sahip olan bir üründür. Bu sayede birçok farklı modeli kullanıcıları sunmaktadır. Oyuncu koltuklarının en çok satan modelleri kendi içerisinde farklılık gösterir. Bu durum ise kullanıcıları kullanım alanına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Çünkü oyuncu koltuğu kullanımı farklı alanlar ve işler için tercih edilmektedir. Oyuncu koltuklarının bazıları ofis ortamlarında kullanılırken, bazı modelleri gamerlar tarafından evlerde ve e-sporcular tarafından turnuva ortamlarında kullanılmaktadır. Farklı alanlarda kullanılan bir ürün olmasından dolayı, kullanım alanına uygun olacak oyuncu koltuğu modelinin seçilmesi gerekmektedir. Bu sayede oyuncu koltuğu kullanımından en iyi verimi kolay bir şekilde alabilirsiniz.

En Çok Satan Oyuncu Koltuklarının Özellikleri Nelerdir?

En çok satan ve tercih edilen oyuncu koltukları, kullanıcılara sundukları özellikler ile ön plana çıkmaktadır. Sundukları bu özellikler ve fonksiyonlar ise diğer koltuk modellerine göre daha fazladır. En çok satan oyuncu koltuklarının kullanıcılara sunduğu özellikler şu şekildedir;

  • Ergonomik yapılarıdır. Oyuncu koltuklarının en çok tercih edilmesine sebep olan özellikte aslında budur. Ergonomik oyuncu koltuklarını sabahtan akşama kadar kullansanız bile vücudunuzda herhangi bir ağrı oluşmaz. Ergonomik özellik ve yapıya sahip olan oyuncu koltukları en çok satanlar arasında yer almaktadır.
  • Kaliteli amortisör sistemlerine sahiplerdir. Amortisör sistemleri oyuncu koltukları için oldukça önemlidir. Çünkü birçok fonksiyonel işlemin yapılmasına olanak sağlar ve koltuğun uzun ömürlü kullanılmasına katkı sağlamaktadır. En çok satan oyuncu koltuklarında ise amortisör sistemleri Class 4 ya da Class 3 kullanımı yapılmaktadır. Bu 2 amortisör sistemi ise sınıflarının 1. kalitesine sahip olan ürünlerdir.
  • En çok satan oyuncu koltukları kullanıcılara farklı model ve özelliklere sahip olan modelleri sunabilmektedir. Bu sayede kullanıcılar aradıkları özelliklere, dizayna ve fonksiyona sahip olan oyuncu koltuklarını kolay bir şekilde bulabilmektedir.
  • En çok satan oyuncu koltukları geniş renk skalası ile de ön plana çıkan özelliklere sahiptir. Bu sayede alıcılar istedikleri renk ve renk tonlarını kolayca seçmektedir. Oyuncu koltukları siyah, beyaz, pembe, yeşil, turuncu, sarı, mor ve daha birçok renk seçeneğine sahip olarak üretilmektedir. Başka koltuk ve ofis koltuklarında kullanıcılara bu kadar renk seçeneği sunulmamaktadır.
  • En çok satana oyuncu koltuklarında boyun ve bel kısımlarında destek yastıkları bulunur. Bu destek yastıkları hem kullanıcıların daha konforlu olması için hem de doğru bir pozisyonda oturabilmesi için konmaktadır. Bu sayede kullanıcıların duruşu ve vücut sağlığını olumsuz etkilemeyeceği gibi, yastıkların yumuşak yapısı sayesinde bel ve boyun bölgesi oldukça rahat etmektedir. Oyuncu koltuklarında bulunan boyun ve bel destek yastıkları ofis koltukları gibi modellerde bulunmaz.
  • Oyuncu Koltukları yapısal olarak diğer koltuk modellerine göre daha fazla ağırlık taşıma kapasitesine sahip olacak şekilde üretilmektedir. Bu özellikleri sayesinde farklı vücut ağırlığına sahip olan kişiler oyuncu koltuklarının kullanımlarını güvenli bir şekilde yapmaktadır.
  • En çok satan oyuncu koltuklarında kullanılan malzeme yapısı da diğer koltuklara göre oldukça farklıdır. Oyuncu Koltukları modellerinde yüksek yoğunluğa sahip olan dökme sünger yapısı kullanılmaktadır. Dökme sünger yoğunluğuna sahip olan oyuncu koltukları sayesinde ise, uzun süre koltukta otursanız bile kalktığınız zaman sünger kısımları eski yapısına geri dönmektedir. Ayrıca oyuncu koltuklarında kullanılan dökme süngerler sayesinde çökme gibi durumlar ile karşılaşmazsınız. Diğer koltuk modellerinde ise ne yazık ki dökme süngerler yapımlarında kullanılmamaktadır.

En çok satan oyuncu koltuklarının sizlere sunacağı özellikler yukarıda sizlere sıraladığımız gibi olmaktadır. Piyasada bulunan ofis koltuğu ve diğer koltuk modelleri ise sizlere bu özelliklerin oldukça azını sunmaktadır. Bu özelliklerin hepsini ise sizlere XPrime Oyuncu Koltuklarımız ve modelleri rahat bir şekilde sunmaktadır. XPrime oyuncu koltuklarımızın üretimleri sırasında vücut sağlığınıza önem verdiğimiz kadar teknik özelliklere ve koltuğun fonksiyonlarına da önem vermekteyiz. Bu sayede XPrime Oyuncu Koltuklarımızı kullanırken hem birçok özelliğe erişir hem de konforun tadını çıkarabilirsiniz.

En Çok Satan XPrime Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir?

XPrime oyuncu koltuklarımızın birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Tabi bu modeller arasından ise kullanıcılarımızın daha çok tercih ettikleri bulunmaktadır. En çok satan ve tercih edilen XPrime Oyuncu Koltuklarının hangileri olduğunu açıklayalım.

XPrime King Extra Oyuncu Koltuğu Nedir?

Xprime king extra oyuncu koltuğu sınıfının en iyi koltuğu olarak ön plana çıkmaktadır. Geniş yapısı, ergonomik özellikleri ve kaliteli malzemeleri sayesinde XPrime king extra oyuncu koltuğu en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. 

XPrime King Extra Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nedir?

  • Multi tilt çift kol mekanizmasına sahiptir.
  • 180 derece geriye yatabilen özelliği vardır.
  • Geriye esneme özelliği ile de pratik ve konforlu kullanım olanağı sağlamaktadır.
  • Class 4 amortisör sistemine sahiptir. Kaliteli malzemesi sayesinde kullanım ömrü uzundur ve koltuğun kullanımı güvenli bir şekilde yapılır.
  • Kalın dolgu yapıya sahip metal ayakları vardır. Güçlü ayakları sayesinde kg taşıma kapasitesi de yüksek bir oyuncu koltuğudur.
  • Yapımında 60 DNS dökme sünger kullanılmıştır. Bu dökme sünger sayesinde konforlu oturma alanına sahip olan oyuncu koltuğu modelidir.
  • 160 kg kadar ağırlık kaldırma kapasitesi vardır.
  • Tekerlekli parke çizmeyen özelliğe sahiptir. Böylece ev ortamlarında güvenli ve rahat şekilde kullanımları yapılmaktadır.
  • 3D kol özelliklerine sahiptir. Yukarı/aşağı ve sağa/sola hareket ettirilebilmektedir.

XPrime Pubg Oyuncu Koltuğu 

Xprime Pubg oyuncu koltuğu yüksek kaliteye sahip olmasının yanı sıra, bir tasarım oyuncu koltuğu modellerinden bir tanesidir. Farklı tasarıma ve dizayna sahip olan bir oyuncu koltuğudur. 

XPrime Pubg Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

  • Hafızalı bel ve boyun yasatıklarına sahiptir. Bel ve boyun kısımlarında bulunan yastıkları ise ortopedik yapıya sahiptir. Bu sayede oyunlarınız sırasında boyun ve bel bölgelerinizde bir ağrı olmaz.
  • 65 dansitelik dökme sünger kullanımı yapılmıştır. Bu sayede oyuncu koltuğunun kullanımı uzun süre yapılsa bilge herhangi bir çökme yapmaz.
  • Yapımında 1. kalite olan malzemeler kullanılmıştır. 1. kalite vinteks yüksek pu değerine sahip olan deri malzemelerin kullanımı yapılmıştır. Böylece koltuk yüzeyinde aşınma ya da çatlamalar meydana gelmez. 
  • Class 4 amortisör kullanımı yapılmıştır.
  • Ortopedik oyuncu koltuğu olan modelidir.
  • Pratik ve kolay kullanıma sahiptir.
  • Oyuncular için özel dizayn edilmiştir.
  • Üst kol kısımlarında yumuşak doku özelliği vardır.

XPrime Pubg Oyuncu Koltuğu Yorumları Nedir?

  • Tasarım harikasııııı. Son zamanlarda gördüğüm en farklı oyuncu koltuğu farkı sadece tasarım değil deneyerek aldım bir çok mağaza gezdim bir çok model denedim xprime'nin diğer koltuklarını da denedim bunun gibi rahatını bulamadım. Oturduğunuz zaman vücudunuzu sarıyor ama bu sarma rahatsız edecek şekilde değil araba koltuklarındaki gibi. Ürünün deri malzemesi gerçekten çok iyi üzerinde leke kalmıyor. Mekanik aksanların kullanımı da son derece rahat ve basit geriye 180 derece yatırdığınız zaman ön taraftan kalkma yapmadı üzerinde tepindiğim de oluyor oyunlarda kaybettiğim zamanlar da ona rağmen bi sorun çıkmadı henüz alalı 46 gün oldu. (Yavuz A.)
  • RENK VE KONFOR. Twitch üzerinden yayın gerçekleştiriyorum bir kaç kişide görmüştüm bu koltuğun farklı renklerini o kadar tatlı duruyor ki anlatamam kardeşimde çok beğendi ona doğum günü hediyesi olarak aldım çok memnun kaldı. Bende farklı bir firmanın koltuğu var ne bunun kadar konfora ne de özelliklere sahip bende bir kaç ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası :) ( Pelin B.)
  • Konforlu ve Şık. İlk olarak değinmek istediğim nokta yeşil renk çok yakışmış normalde pek fazla tercih ettiğim bir renk değil ama bu modelde nedense çok hoşuma gitti. Koltuğun vücudumu tam sarması da ayrı bi güzel. koltuğun üzerinden 5 saat falan oturuyorum iş gereği herhangi bir bel ağrısı veya verdiği herhangi bir rahatsızlık yok kalitesi süper. (Mesut İ.)

XPrime Zeus V2 Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nedir?

  • Ortopedik oyuncu koltuğu özelliği taşımaktadır.
  • 120 kg kadar ağırlık kaldırma özelliği vardır.
  • 3D kol özelliklerine sahiptir. Böylece Yukarı/aşağı, üst ped kısmı ileri/geri hareket ettirme ve sağa/sola hareket yapısına sahiptir.
  • Üst kol kısmı ise yumuşak doku özelliğindedir. Rahat kullanım sağlar.
  • Multi tilt mekanizması bulunur.
  • Oyuncu koltuğunun sırt alanı 140 derece kadar geriye yatırılmaktadır. 
  • Yapımında kullanılan amortisör sistemleri Avrupa standartlarına uygundur. Sağlam yapıya sahiptir.
  • Kolçak kısımları yükseklik ayarına sahiptir.
  • Sırt ve bel destekli 2 yastığı bulunmaktadır.

XPrime Zeus V2 Oyuncu Koltuğu Teknik Özellikleri Nedir?

  • Koltuk Rengi: Kırmızı
  • Model: Oyuncu Koltuğu
  • Max Ağırlık Kaldırma Kapasitesi: 120 kg
  • Ayakları: Krom ayaktan yapılmıştır.
  • Yapısı: Ortopedik oyuncu koltuğu
  • Yapımında Kullanılan Malzeme: Yüksek kaliteli suni deri
  • Süngeri: 60+ DNS dökme sünger
  • Parke çizme ayak yapısına sahiptir.

XPrime Zeus V2 Oyuncu Koltuğu Yorumları Nelerdir?

  • Oyuncu Koltuğunda Bu Hizmeti beklemiyordum. Siparişi verirken nette bazı yorumlara denk geldim, Pandemiden dolayı siparişler gecikiyor falan diye. Arkadaşlar abartmıyorum istanbul içine kendi servisleri başlamış ve bulunduğum bölgeye şansıma 1 gün sonra sevkiyat denk geldi. Siparişi gece 23:00 te verdim. Saat 17:00'de ürünüm tarafıma kurulu bir şekilde Ofisel'in kendi Lojistik Ekibi tarafından teslim edildi. Bu hizmeti İstanbul Eyüp bölgesinden aldım. Sadece istanbul içi pilot çalışma başlattıklarını, memnuniyet ve geri bildirimlere göre istanbul içinde yavaş yavaş her bölgede bu hizmeti yetiştirmeye çalışacaklarının bilgisini verdiler. Ben üzerime düşen memnuniyet geri bildirimimi en içten iyi dileklerim ile gerçekleştiriyorum. :) Teşekkürler; (Gülendam A.)
  • Güzel ürün Hızlı Kargo. Ürün fiyatının üstünde bir performans ürünü diyebilirim. Kalitesi Muhteşem ve bu fiyata kaçmaz fiyat. elime 4 günde ulaştı. (Hayri A.)
  • Fiyatının çok üstünde bir ürün. Fiyat performansı olarak baktığınızda piyasadaki oyuncu koltuklarından aşağı kalır yanı yok lakin 140 derece geriye yatmaya sahip muadilleri 1500 TL civarında ve üstünde üstelik 3D Kolçaklar ve Dökme sünger olması harika. Uzun süredir çektiğim bel ağrılarımdan kurtuldum. (yorumumu ürünü alalı 1 ay sonra yapıyorum) Tamamen bir kullanıcı deneyimi olup piyasada bu fiyata bulamazsınız. Çok araştırdım ve bir bankacı olarak kıl biriyimdir. Tavsiyedir :) (Murat Ç.)

XPrime Oyuncu Koltuklarımızın en çok satan modellerinde bazılarını yukarıda sizler için açıkladık. Her XPrime oyuncu koltuğumuzun modeli sizlere farklı özellikler ve yenilikler sunacak şekilde tasarlanmıştır. Konforun tadını çıkarırken birçok özelliğe de sahip olabilirsiniz. XPrime Oyuncu Koltuğu satın almak için Ofisel web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En Çok Satan Oyuncu Koltukları Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları

En İyi Oyuncu Koltuğu Markası Hangisidir?

En iyi oyuncu koltuğu markası kişilerin tercihlerine göre farklılık gösterir. Ama piyasada en iyi oyuncu koltukları bulunmaktadır. En iyi oyuncu koltuğu markalarında biri XPrime Oyuncu Koltuğudur. Ofisel firması olarak XPrime Oyuncu Koltuklarını biz üretmekteyiz.

Oyuncu Koltuğu Seçimi Nasıl Yapılır?

Oyuncu koltuğu seçimi koltuğun kalitesine, özelliklerine, modeline, fonksiyonlarına ve bütçenize uygun olacak şekilde yapılmaktadır. Oyuncu koltuğu seçimlerinizde istediğiniz özelliklere yakın olan modeli tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

En Çok Satan Oyuncu Koltuğu Nereden Alınır?

En çok satan XPrime Oyuncu Koltuklarına Ofisel web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Xprime oyuncu koltuklarımız kullanıcılar için özel olarak dizayn edilen ürünlerdir. Konforlu olmalarının yanı sıra uzun ömürlü kullanımlara sahiplerdir. Siz de bir XPrime Oyuncu Koltuğuna sahip olmak istiyorsanız Ofisel web sitemizi ziyaret etmelisiniz.