Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Oyuncu Koltuğu Kumaş Mı Yoksa Deri Mi Alınmalıdır?

Oyuncu Koltuğu Kumaş Mı Yoksa Deri Mi Alınmalıdır?

Oyuncu Koltuğu Kumaş Mı Yoksa Deri Mi Alınmalıdır?

Oyuncu Koltuğu uzun süredir diğer sandalye modellerine oranla daha yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Oyuncu Koltukları uzun süreler oyun oynayan kişilerin rahatlığı için tasarlanmış olsa da farklı modelleri sayesinde ofislerde ve evde çalışma ortamlarında yerlerini almıştır. Farklı model ve çeşitliliği sayesinde ise çeşitli kullanım alanları ile görsel olarak uyumlu görünmektedirler. Oyucun Koltuğu alımı yapılırken birden fazla özellik, görünüş ve avantajları göz önünde bulundurularak seçilmektedir. Oyuncu Koltuğu alımı yapacak olan kişilerin en kararsız kaldığı konu ise Oyuncu Koltuğunun deri kaplama model olanı mı yoksa kumaş olan modelinin kullanımının daha rahat olduğu sorusudur. Deri ve kumaş gibi 2 farklı yapıda olan Oyuncu Koltuk modellerinin sizlere sunduğu değişik özellikler ve kullanımları bulunmaktadır.Ürünler arası karşılaştırma yaparken en çok beğendiğiniz modeller ve özellikler önceliğiniz olmalıdır. Bugün sizlere Oyuncu Koltuklarının kumaş mı yoksa deri kaplamaya sahip olan modelinden hangisini alabileceğinizi ve hangi modelin sizlere nasıl bir kullanım sunduğundan bahsedeceğiz. Hazırsanız 2 farklı kaplamaya sahip olan Oyuncu Koltuklarına yakından bir göz atalım.

Deri Oyuncu Koltuğu

Oyuncu Koltuklarının deri kaplamaya sahip olan modelleri en sık olarak çalışma ortamlarında ve ofislerde tercih edilmektedir. Ofislerde kullanımının tercih edilmesinin sebebi ise, deri kaplamalar hem dizayn olarak hem de görsel olarak kumaş kaplamalara göre çok daha iyi bir izlenim bırakmaktadır. Bundan dolayı da ofis ortamlarında şıklık getirmesi ve ofis ortamıyla uyumlu olabilmesi adına kullanımı yapılmaktadır. Oyuncu Koltuklarında deri bir yapıya sahip olanlar belli bir süre kullanımdan sonra özellikle de deri kaplaması kötü ise, zaman içerisinde çatlama veya dökülme yapmaya başlamaktadır. Bundan dolayı da alacağınız Oyuncu Koltuklarının deri kaplamasının kaliteli olan malzeme içeriğine sahip olduğundan emin olmalısınız. Deri olan Oyuncu Koltukları diğer modelleri gibi rahat, konforlu ve ergonomik yapısı sizlere sunmaktadır. Tabi bunların yanında ise deri olmasından dolayı klas ve gösterişi de sizlere sunmaktadır. Ofis ortamlarında hem rahatlığı hissetmek hem de şık bir görüntü tercih etmek istiyorsanız deri yapıya sahip Oyuncu Koltuğu modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Oyuncu Koltuklarının deri modelleri yönetici koltuğu, makam koltuğu veya ofis içi koltuk olarak kullanımları da yapılmaktadır. Ofisel firması olarak ofis ortamlarınıza şıklık sağlayacak aynı zamanda da sizlere konforu sunan XPrime Oyuncu Koltuklarını sunmaktayız. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın hem deri hem de kumaş yapıya sahip olan modelleri bulunmaktadır. Web sayfamız üzerinden XPrime Oyuncu Koltuklarımıza ve modellerine ulaşarak rahatlığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuğu

Kumaş yapıya sahip olan Oyuncu Koltuğu modeli, deri koltuklara göre biraz daha spor bir görüntüye sahip olmaktadır. Kumaş Oyuncu Koltukları spor bir görüntüye sahip olsa da uzun süreli kullanımlarda terletme yapmayacak bir yapıya sahiplerdir. Kumaş model olan Oyuncu Koltuklarında kullanılan kumaşlar genel olarak delikli yapıda yapılmaktadır. Delikli yapısı sayesinde ise vücudunuz hava aldığından dolayı terleme durumu olmamaktadır. Kumaş yapılı Oyuncu Koltukları bu özelliğinden dolayı özellikle yaz aylarında daha çok tercih edilmektedir. Yaz aylarında uzun süreli, rahat ve terlemeden kullanımını yapabileceğiniz bir Oyuncu Koltuğu modelidir. Delikli ya da fileli olan kumaş Oyuncu Koltuğu modelleri daha çok tercih edilmektedir. Ofisel firması olarak üretimini yaptığımız XPrime Oyuncu Koltuklarımızda fileli kumaşlardan yararlanmaktayız. Böylece bir XPrime Oyuncu Koltuğu kullanırken hem konforunuz sağlanır hem de terleme gibi durumlar ile karşılaşmazsınız. Web sitemiz üzerinden XPrime Oyuncu Koltuklarımızın farklı çeşit ve modellerine kolayca erişebilirsiniz.

Deri Oyuncu Koltuğu Mu Yoksa Kumaş Oyuncu Koltuğu Mu?

Oyuncu Koltukları arasında deri veya kumaş yapılı olanlarından hangisi alacağınız sizin tercihlerinize kalmış bir durumdur. Kimi insan için deri model, kimisi için ise kumaş olan Oyuncu Koltuğu modeli daha iyi olmaktadır. Bundan dolayı da alacağınız Oyuncu Koltuğu modeli sizin daha çok hangi kumaşı sevdiğiniz ile ilgilidir. Tabi ev ortamınızın da bu durumda bir etkisi olabilmektedir. Mesela evlerimizde bizle yaşayan sevimli dostlarımız gibi durumlar. Kumaş olan Oyuncu Koltukları hayvanların tüylerinin temizlenmesi için daha uygun yapıdadır. Ek olarak da kumaş yapıda olan Oyuncu Koltuklarının yapımında kullanılan fileli kumaşlar sayesinde, yaz aylarında bile terleme sorunlarının önene geçilmektedir. Bu özelliğinden dolayı kumaş Oyucun Koltuğu, deri Oyuncu Koltuğu modeline göre daha fazla tercih edilmektedir. Ayrıca deri model olan Oyuncu Koltuğu alımı yaparken de evde kediniz var ise dikkat etmelisiniz. Çünkü sevgili kedilerimiz deri koltuk yapılarına bayılmaktadır.

Oyuncu Koltuğu modelinin dış kumaş tercihi yapıldıktan sonra ise akılda takılan bir diğer düşünce ise koltukların terletme yapıp yamadığı durumudur. Bu durum tamamıyla Oyuncu Koltuklarının yapımında kullanılan malzemeler ile alakalı olan bir durumdur. Oyuncu Koltuklarında meydana gelebilecek olan bu durumu kısaca sizler için açıklayalım.

Oyuncu Koltuğu Kullanımı Terlemeye Yol Açar Mı?

Oyuncu Koltukların üretimleri yapılırken genel olarak 2 tane farklı dış kaplama kullanımı yapılmaktadır. Bu 2 dış kaplama ise sizlere yukarıda bahsettiğimiz deri ve kumaş kaplamalardır. Deri kaplama olan Oyuncu Koltuğu modelleri genel olarak suni olan derilerden yapılmaktadır. Suni deri ise sıcak ortamlarda ve yaz aylarında kullanıldığı zaman terlemeye ve bu durumdan kaynaklı olarak rahatsızlık hissi verebilmektedir. Kumaş olan Oyuncu Koltukları ise fileli olan yapıda, 1. kaliteye sahip olan kumaşlardan veya euro kumaş yapılarından üretilmektedir. Bu 3 farklı kumaş yapısından fileli olan kumaş türü nefes alabilen bir yapıda olmaktadır. Böylece terleme durumlarının önüne geçilebilmektedir. 1. kaliteye sahip olan kumaşlar ise direkt olarak terletme yapmayan bir yapıya sahip olmaktadır. Terletme yapmayan özellikleri sayesinde ise kumaş Oyuncu Koltukları modelleri deri Oyuncu Koltuk modellerine göre daha fazla tercih edilmektedir. Üretimini yapmış olduğumuz XPrime Oyuncu Koltuklarımızda kullanmış olduğumuz kumaş modelleri her mevsimde rahat bir biçimde kullanabileceğiniz ve terletmeyen içerik yapısına sahip olmaktadır. Sizlerin rahat, ergonomik ve terlemeden kullanımını yapabilmeniz için XPrime Oyuncu Koltuklarımızın kumaş olan modellerinde fileli kumaş yapısını kullanmaktayız. Fileli kumaş yapısı sayesinde ise vücudunuz rahat bir şekilde nefes alabilmekte ve hava akışı sağlayabilmektedir. Bundan dolayı da terleme durumlarının önü rahat bir şekilde kesilmektedir. Web sitemizi ziyaret ederek ise farklı modellere sahip olan ve sizler için özel üretimleri yapılan XPrime Oyuncu Koltukları modellerimize ulaşabilirsiniz. Fileli kumaş seçeneği sayesinde terleme durumlarınızın önüne geçersiniz.