Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Deri Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Deri Oyuncu Koltuğu Avantajları Nelerdir?

Ofislerde, şirketlerde, bürolarda ve çeşitli çalışma alanlarında karşılaşılan oturma elemanları arasında deri oyuncu koltuğu da bulunur. Deri oyuncu koltuğu görünümü ve lüks öğeleri itibari ile masa başı işlerin yapıldığı alanlarda tercih edilir. Bunun sebebi ise müşterileri ziyarete gelen veya çeşitli toplantıları ofislerde yapılan iş sahiplerinin itibarını yükseltmektir. Müşterilerini etkilemek için kullandıkları rahat oturma elemanları olarak deri oyuncu koltuğu tercih edilir. Deri oyuncu koltuğu avantajları nelerdir diye araştırılarak her alanda kullanıma imkan sağlanır. 

Deri oyuncu koltuğu kullanıcı yorumları ve müşteri yorumları neden bu ürünleri almanız gerektiği hakkında bilgi verir. Deri oyuncu koltuğu avantajları nelerdir araştırmasına girdiyseniz konfor ve lüksün ön plana çıktığını fark edersiniz. Uygun fiyatlı deri oyuncu koltuğunu lüks ve kalite eksenli üreten firmalardan alırsanız avantajlarını daha fazla yaşarsınız. 

Deri oyuncu koltuğu ve kumaş oyuncu koltuğu çeşitleri müşterilerin ihtiyaçlarına ve önceliklerine göre değişir. Bazı kimseler rahatlığı, görünümü daha da ön planda tutar. O sebeple de kumaş oyuncu koltuğu veya fileli kumaş oyuncu koltuğu tercih eder. Şirketin yönetim kurullarında veya toplantı salonlarında deri malzemenin lüks görünümüne ihtiyaç duyulur. Sadece lüks görünüm değil aynı zamanda konforu da çağrıştıran ve sağlayan deri oyuncu koltuğu tercih edilir.

Deri döşeme malzemesi suni deri veya gerçek deri olarak tercih edilebilir. Gerçek deri malzemenin bakımı çok daha zor olup düzenli ürün kullanılması gerekir. Deri döşemede çatlama oranının yüksek olması kumaşın bakımını zorunlu kılar. Deri oyuncu koltuğunun en büyük dezavantajı yarılma ve renk atma riskinin olmasıdır. Deri oyuncu koltuğunuz varsa gereken özeni gösterirseniz uzun soluklu kullanabilirsiniz. Gerçek deri oyuncu koltuğu veya suni deri oyuncu koltuğu fark etmeden hepsinin bakımını yapmalısınız. Ürün kullanmadığınızda kısa zamanda deforme olduğunu görürsünüz. İşyerlerinde, ofislerde ve bürolarda sürekli deri oyuncu koltuğu değiştirmemek için bakım ürünlerini kullanın. 

Deri oyuncu koltuğu avantajları nelerdir?1. Görünümleri itibari ile çoğu ofis mobilyasından çok daha lüks ve kalitelidir.

2. Konfor öğeleri ve ortopedik unsurları gelişmiş olup saatlerce aynı pozisyonda dursanız bile ağrı oluşumunu engeller. 

3. Kolçakları sayesinde dirsek, bel, boyun vb. ağrılar yaşamazsınız. 

4. Kademeli yükseklik ayarı ile masaya veya istediğiniz konuma göre kendinizi ayarlayabilirsiniz.

5. Multi tilt fonksiyonu ile ayarladığınız yükseklik seviyesinde ürünü kilitlersiniz. İstediğiniz pozisyondan daha aşağıya düşmez. 

6. Kolçakları yukarı aşağı, ileri geri, sağa sola hareket ettirebilirsiniz. İstediğiniz şekilde klavye ve masaya göre konumunu ayarlayabilirsiniz. 

7. XPrime gibi modeller 160° den çok daha fazla geriye yatma özelliği sunar. 180°’ye kadar geriye yatırılabilen modeller ve her modelde esneme kabiliyeti vardır. Ufak gerinmeler ile belinizi daha iyi bir konuma getirmek için hamleleri de kolaylıkla yapabilirsiniz. 

8. Deri oyuncu koltuğu avantajları içerisinde en önemlisi sırt ve boyun kısmında bulunan destek pedleridir. Bu pedler yukarı aşağı hareket ettirilebilir. Hareketli kemer mekanizması ile sadece boyun ve sırt değil istediğiniz yere kaydırırsınız. 

9. Oyuncu koltuğu dökme süngeri aynı zamanda hafızalı sünger özelliğine de sahiptir. Oturulduğunda vücudun şeklini alması tüm bölgenizin aynı konforu yaşamasını sağlar.10. Deri oyuncu koltuğu ergonomik yapıdadır. Vücudu saran özelliği sayesinde hiç bir yerde boşluk bulunmayacağı gibi sizi rahatsız edecek malzemeler de kullanılmamıştır. 

11. Tekerlekleri parke çizmez özellikte olup hızlıca hareket ettiğinden kullanışlılığı çok daha fazladır. Tekerleklerinin 5 yıl garantisi vardır. XPrime gibi markalar sorun yaşandığında garanti kapsamında tamiratı ve değişiklikleri yapar. Diğer modellerde bu avantaj yoktur. 

12. Xprime oyuncu koltuğu aynı zamanda 2 yıl ürün garantisine de sahiptir. İmalata, üretime bağlı hatalar dolayısıyla yaşanacak sorunlar giderilir. Ortopedik unsurların ön plana çıktığı ve çalıştıkça sizi yormayan deri oyuncu koltuğu avantajıdır. 

Siz de deri oyuncu koltuğu avantajları nelerdir sorusunun cevabını XPrime ürünlerini satın alarak yaşayabilirsiniz. Fiyat performans dengesine sahip çok sayıda model ve renk seçeneği bulunur. Kumaş oyuncu koltuğu tercih etmeyenler deri oyuncu koltuğu kullanabilir. 

Deri Oyuncu Koltuğu Mu Kumaş Mı?

Kullanım alanlarına göre ve kişilerin tercihlerine göre değişen döşeme tipidir. Deri oyuncu koltuğu mu kumaş mı araştırmasına girdiyseniz tercihlerinizde ihtiyaçlarınızı ön planda tutun. Xprime’da deri oyuncu koltuğu veya kumaş oyuncu koltuğu kalite açısından farklı değildir. Değişen döşeme tipi olup bu durum mevsimsel olarak kullanışlılık sağlar. 

Deri oyuncu koltuğu yaz mevsimlerinde terleme yaptığı için çok tercih edilmez. Suni deri veya gerçek deri malzeme fark etmeden vücut ısısını geriye yansıtır. Terleme veya vücuttaki ıslaklık söz konusu olduğunda ise deri malzeme emiş özelliği göstermez. 

  • Kumaş oyuncu koltuğu, fileli kumaş oyuncu koltuğu veya tay tüyü oyuncu koltuğu modellerinde döşeme vücuttaki ıslaklığı emer. Terlemeyi azalttığı gibi buna bağlı hastalıkları da önler. 
  • Çocuk oyuncu koltuğu veya genç oyuncu koltuğu arayanlar daha çok kumaş modelleri tercih eder. Çünkü çocuklarının bilgisayar veya ekran başında ya da ders çalışırken aynı pozisyonda terleyerek hasta olmasını istemez. 
  • Lüks görünümün amaçlandığı ofislerde, işletmelerde, şirketlerde, toplantı salonlarında, bürolarda oyuncu koltuğu tercih edilir. Kalite, lüks algısı ve görünümü itibari ile karşıdaki kişide pozitif duygular uyandırır. 

Deri oyuncu koltuğu ve kumaş oyuncu koltuğu özellikleri açısından hiçbir fark bulunmamaktadır. Model ve fonksiyonellik üzerinde döşeme tipi etkili değildir. Döşeme tipi, kullanım şekli konfor unsurlarını belirlediğinden modelleri ona göre satın alabilirsiniz. XPrime oyuncu koltuğu ve kumaş oyuncu koltuğu modelleri aynı imkanları sağlar. Bu ikisi arasında pek bir fark bulunmamaktadır.

Deri Oyuncu Koltuğu Nedir?

Deri malzemenin kullanılarak oyuncu koltuğu tasarlanan modelleri vardır. Bu modeller kumaş yerine deri malzemenin ön plana çıktığı ürünlerdir. Kumaş oyuncu koltuğu ve deri oyuncu koltuğu olarak nitelendirilmesinin tek sebebi döşeme tipidir. Deri oyuncu koltuğu nedir diye araştırdığınızda gerçek deri veya suni deri malzemenin kullanıldığı ürünler görürsünüz. Bu ürünler sizi fazlasıyla memnun edecek özelliklerle donatılmıştır. 

Deri oyuncu koltuğunun tek dezavantajı bakımı ve onarımının düzenli yapılması gerektiğidir. Oyuncu koltuğunda deri bakım ürünleri kullanılması ömrünü uzatır. Deri döşeme ıslak bez ile silinip kurulanır. Ardından deri bakım ürünü kullanılarak cilalanır. Kumaşın zaman içinde daha az yıpranması sağlanır. Lekelenmeler veya renk atmalarını önleyeceğinden deri oyuncu koltuğu bakımı yapılmalıdır. Düzenli olarak temizliğinin yapılması gereken oyuncu koltuğu olduğundan gereken özeni gösterebilirsiniz. 

Oyuncu Koltuğu İkinci El Ucuz Mu?

Sandalye, döner koltuk, çalışma sandalyesi veya çalışma koltuğu gibi ürünlerin konfor açısından yetersiz gelmesi yeni arayışlara neden olur. Oyuncu koltuğu bu arayışa bulunan en iyi çaredir. Artık bir kişi oturma elemanı almak istediğinde ilk olarak oyuncu koltuğu seçeneklerini değerlendirir. Konforun sağladığı rahatlık çoğu kullanıcının vazgeçemeyeceği düzeydedir. 

Oyuncu koltuğu ile diğer oturma elemanları arasında fiyat açısından farklılıklar bulunmaktadır. Çünkü bu ürünün aksamları, teknik özellikleri diğerlerinden çok daha gelişmiştir. Oyuncu koltuğu ikinci el ucuz mu diye araştırıldığında düşük konforlu ürüne rastlayabilirsiniz. Oyuncu koltuğu ikinci el almak mantıklı olmadığından bunlara yönelmemelisiniz. 

Sahibinden oyuncu koltuğu veya ikinci el oyuncu koltuğu ucuz mu araştırması yapanlar bu seçenekleri değerlendirmek ister. Konfor özellikleri tükenmiş oyuncu koltuğu satın almanın pratikte faydası yoktur. İkinci el de olsa oyuncu koltuğu zannederek ödediğiniz ücret çok da makul değildir. Yeni çalışma koltuğu veya çalışma sandalyesi gibi ürünler almak çok daha mantıklıdır. Oyuncu koltuğu ikinci el ucuz mu araştırması yapıyorsanız sahibinden oyuncu koltuğu yerine sıfır ofis mobilyası alın. En azından paranızı çöpe atmamış olursunuz. 

XPrime gibi markalar oyuncu koltuğunda yüksek konfor özelliği sağlasa da ikinci el ürün satın alınmamalıdır. Ödediğiniz ücret cebinizde kalacağı gibi kar etmek amacıyla zarara da girmezsiniz.Ucuz oyuncu koltuğu, indirimli oyuncu koltuğu gibi modellere baktığınızda oyuncu koltuğu ikinci el seçeneklerini değerlendirmesiniz. Bir kere ödeyeceğiniz miktar ile yıllarca konfor ve kaliteyi en iyi şekilde yaşarsınız. Oyuncu koltuğu ikinci el yerine XPrime markasının modellerini inceleyebilirsiniz.

Aşağıda oyuncu koltuğu ikinci el fiyatı ve oyuncu koltuğu fiyatı ödediğinizde sahip olacaklarınız yer alır. Tabloya bakarak alacağınız ürün hakkında karar verebilirsiniz. 

Oyuncu Koltuğu İkinci El Oyuncu Koltuğu Yeni
Geriye yatma özelliği azalmıştır veya yoktur.Geriye yatma özelliğine sahiptir.
Döşemesi ve süngeri aşındığından konforu azalmıştır.Döşemesi, tekerlekleri ve süngeri aşınmamıştır.
Tekerlekleri fazla ağırlık kaldıramaz.Tekerlekleri ağırlık kaldırırken zorlanmaz.
Amortisörleri ilk günkü özelliğini kaybetmiştir.Amortisörler aşınmadığından değiştirmek zorunda değilsiniz.
Garanti imkanınız yoktur. Sorun yaşadığınızda giderilmesi için birilerini bulamazsınız.Garanti imkanı vardır. Xprime markasının tekerlekleri 5 yıl ürün ise imalat hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.
Taksitli ödeme imkanınız yoktur.Taksitli olarak satın alabilirsiniz.

Deri Oyuncu Koltuğu Bakımı Nasıl Yapılır?

Deri malzemeler hangi sektörde kullanılırsa kullanılsın bakım ile uzun ömürlü olur. Deri bakım ürünleri döşemenin uzun soluklu kullanılmasını sağlar. Deri oyuncu koltuğu bakımı nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bakımında kullanılan ürünleri tercih edebilirsiniz. Zamanında iyi şekilde bakılmayan ve göz ardı edilen döşeme türleri sonrasında çatlar. Yırtılma, aşınma ve renklenme görülmemesi için deri oyuncu koltuğu bakımının özel ürünlerle yapılması gerekir. 

Deri oyuncu koltuğu bakım malzemeleri bulunmuyorsa onun yerine deri bakımında kullanılan kremler veya losyonlarda tercih edilebilir. Deri oyuncu koltuğu bakımı için ürün arıyorsanız XPrime markasının satış sitesine bakın. Burada kumaş oyuncu koltuğu ve deri oyuncu koltuğu için gerekli bakım malzemeleri vardır. 

Oyuncu koltuğunun döşemesinin uzun soluklu olması ve yıllarca yıpranmadan kullanabilmeniz için bu ürünlerden yararlanın. İşyerlerinde ve toplantı salonlarında çatlayan, çizilen veya deforme olan deri oyuncu koltuğu hoş görülmez. Bakım malzemeleri ile oyuncu koltuğunuzun döşemesini yeni tutabilirsiniz. 

Deri oyuncu koltuğu kirlendiğinde hafif nemli bir bezle silinmelidir. Var olan ıslaklık alındıktan sonra düzenli olarak bakım ürünleri kullanılmalıdır. Oyuncu koltuğunuz ilk aldığın zaman ki yeni görünümüne kavuşur. Her seferinde döşeme eskisinden daha iyi hale gelir. Kumaşı besleyerek canlı ve parlak görünmesini sağlar.

Deri Oyuncu Koltuğu Satan Firmalar Hangileridir?

Deri oyuncu koltuğu veya oyuncu koltuğu modelleri satan sayılı firmalar vardır. Bunların bir kısmı yurtdışından ürün ithal ederken bir kısmı da yurtiçinde üretip satış yapar. İthalat ve ihracat yapan deri oyuncu koltuğu firmaları araştırmanızın size pratikte bir faydası bulunmamaktadır. Çünkü yabancı firmalar ürünü ülkeye getirdiğinde çok fazla masraf yapmış olur. Lojistikten gümrük giderleri, vergilere kadar her bir maliyeti tek tek oyuncu koltuğu fiyatının üzerine ekler. Bu da ürün size ulaşana kadar fiyatını bayağı bir kabartır. 

Deri oyuncu koltuğu satan firmalar arasında XPrime yerli marka olarak bilinir. Üretim ağını genişletmesi ve her daim kalite odaklı çalışması başarılı olmasını sağlar. İlk kurulduğu günden beri artarak devam eden satış hacmi birçok rakibi tarafından da takdir edilir. Müşteri yorumları ve kullanıcı yorumları incelendiğinde deri oyuncu koltuğu satan firmalar arasında başarılılardan biridir. Deri kumaşı, euro kalite ve 1. kalite döşeme olarak tercih edilir. Bu da aldığınız bir ürün yıpranmadan hevesinizin geçeceğini anlamına gelir. Deri oyuncu koltuğu XPrime gibi markalardan alınırsa uzun soluklu kullanılacağından sağlayacağı fayda da yüksektir. Deri oyuncu koltuğu satan firmalar hangileridir araştırması yerine tercihiniz önem taşır. Kaliteli, profesyonel ve müşteri memnuniyetini önde tutan firmalarla çalışırsanız sorun yaşamazsınız.