Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Oyuncu Koltuğu Seçiminde Amortisör Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Oyuncu Koltuğu Seçiminde Amortisör Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Oyuncu Koltukları gün içerisinde bilgisayar başında olan kişilerin, yayıncıların, iş yapan insanların ve oyun oynayan kişilerin en çok kullanımını yaptığı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. En çok kullanımı yapılan ve tercih edilen koltuk modelinin Oyuncu Koltuğu olduğu bilinen bir gerçektir. Genel olarak oyun oynayan kişiler günlerinin birçoğunu oyun başında geçirmektedir. Bundan dolayı da rahat ve konforlu bir koltuk kullanımı yapmaları gerekmektedir. Bu ihtiyaçlardan kaynaklı olarak da Oyuncu Koltuğu modelleri aktif bir şekilde üretilmektedir. Oyuncu koltuğu yapısal olarak kişilerin beklentilerini karşılayacak şekilde üretilmektedir. Üretimleri sırasında insan vücudu baz alınmaktadır. Bu üretim tekniği sayesinde kullanımlar sırasında vücutta ağrı oluşumları yaşanmaz. Oyuncu koltuğu seçimlerinde, koltuk üretiminde kullanılan malzemelere dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu malzemelerden bir tanesi ise amortisör olarak bilinen parçadır. Amortisör oyuncu koltuklarında önemli bir yere sahiptir. Bugün sizler için Oyuncu Koltuklarınızda amortisör seçiminizi nasıl yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. Amortisör seçimine gelmeden önce, amortisörün ne olduğundan sizlere bahsedelim.

Amortisör Nedir?

Oyuncu koltuklarında kullanılan amortisör sistemi, koltuğun en önemli mekanik sistemlerinden bir tanesidir. Amortisör sistemi sayesinde oyuncu koltukları güvenli ve sağlam bir şekilde çalışmaktadır. Temel olarak koltuğun yüksekliğinin güvenle ayarlanmasına ve vücut ağırlığının taşınmasında rol oynamaktadır. Oyuncu koltuklarında kullanılan amortisör sistemi ne kadar kaliteli ise oyuncu koltuğunun kullanım o kadar iyi olacaktır. Bu yüzden oyuncu koltuğu seçimlerinizde amortisör sistemlerine dikkat etmelisiniz.

Oyuncu Koltuklarında Hangi Amortisör Kullanımları Yapılmaktadır?

Oyuncu koltuğu üretimlerinde farklı amortisör sistemleri kullanımı yapılmaktadır. Firmalar tarafından farklı malzemeler kullanıldığı için oyuncu koltuklarının amortisör sistemleri de farklılık gösterir. Oyuncu koltuklarında amortisörler için genel olarak Class 3 ve Class 4 sistemlerinin kullanımı yapılmaktadır. Bu amortisör sistemleri ise Avrupa standartlarına uygun olarak bilinmektedir. Böylece oyuncu koltuğunun kullanım kalitesi ve seviyesi yukarıya çekilmektedir. Ama dikkat etmeniz gereken şey ise her üretici tarafından bu amortisör sistemlerinin kullanılmadığıdır. Bundan dolayı oyuncu koltuğu alımlarınızda mutlaka hangi amortisör sisteminin kullanıldığından emin olmalısınız. Ofisel firması olarak XPrime Oyuncu Koltuklarımızda Class 3 ve Class 4 amortisör sistemlerini kullanmaktayız. Bu sayede XPrime oyuncu koltuklarımızı kullanırken herhangi bir sorun yaşamaz ve uzun ömürlü olarak kullanımlarını yapabilirsiniz. Siz de en kaliteli XPrime Oyuncu Koltuklarına erişmek istiyorsanız Ofisel web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Oyuncu Koltuklarında Kullanılan Amortisör Sistemi Önemli Midir?

Amortisör kullanımı oyuncu koltuklarında oldukça önemli bir yere sahiptir. Çünkü kullanım açısından birçok etkiye sahiptir. Amortisör malzemesinin kalitesi yapısı sayesinde, hidrolik sistem ve parçalarda düzgün bir şekilde çalışmaktadır. Koltuğun yüksekliği, dönme derecesi, koltuğun oturma ayarları, kilo taşıma kapasitesi ve geriye yatma kabiliyeti amortisör ve hidrolik sistemleri sayesinde mümkündür. Bu işlemlerin ve fonksiyonların doğru bir şekilde kullanılabilmesi için, amortisör sisteminin kaliteli bir malzemeden üretilmiş olması gerekmektedir. Oyuncu koltuğu alımlarınızda mutlaka koltuğu özellikleri kısmından hangi amortisör sisteminin kullanıldığına bakmalısınız.

Oyuncu Koltuklarında Hangi Amortisör Parçalarının Kullanılması Gerekir?

Oyuncu koltuklarının üretimlerinde kaliteli ve sağlam malzemeler tercih edilmektedir. Çünkü koltukların güvenli ve uzun süreli kullanılabilmesi için kaliteli malzeme tercihi yapılmaktadır. Oyuncu koltuklarında 

  • Class 3
  • Class 4

parçalarının kullanımları yapılmaktadır. Kullanılan bu 2 amortisör parçaları ise Avrupa standartlarında ve kalitesinde olan malzemelerdir. Bu malzeme içerikleri ile Oyuncu Koltuklarının yapısı güçlendirilir ve kullanımları sağlamlaştırılmaktadır. Oyuncu koltuğu diğer koltuklara göre biraz daha pahalı olduğundan dolayı, alımlarında sonra uzun süreli kullanımları hedeflenmektedir. Bunun için de en kaliteli malzeme yapısına sahip olan oyuncu koltuğu seçimi yapılmaktadır. Kaliteli oyuncu koltuğu seçimlerinizde koltukta hangi amortisör parçasının kullanıldığına dikkat etmeniz daha iyi olacaktır.

Oyuncu Koltukların Olan Amortisör Ne İşe Yarar?

Oyuncu Koltuklarında kullanımı yapılan amortisör sistemleri sayesinde yükseklik ayarları kolay bir biçimde yapılmaktadır. Ayrıca Oyuncu Koltuklarında kullanımı yapılan amortisör sistemleri sayesinde kişinin ağırlığının düzgün bir biçimde taşınmasına olanak sağlanmaktadır. Oyuncu Koltuklarında genel olarak Class 3 veya Class 4 amortisör sistemleri kullanılmaktadır. Bu 2 sistem ise en kaliteli ve sağlam amortisör sistemleri arasında yer aldığı bilinmektedir. Class 4 ve Class 3 amortisör sistemleri piyasada bulunan en iyi amortisör sistemlerinin başında gelmektedir. Kaliteli ve sağlam yapıları sayesinde oyuncu koltuklarının ömürlerinin uzatılmasına katkı sağlamaktadır. Ayrıca oyuncu koltuklarının özelliklerinin kullanılmasına ve koltuğun pratik yapılarda olmasına olanak sağlamaktadır. XPrime Oyuncu Koltuklarımızda ve modellerinde Class 4 ve Class 3 amortisör sistemlerinin kullanımlarını yapmaktayız. Bu sayede XPrime Oyuncu Koltuklarımızı en iyi şekilde kullanabilir ve oyuncu koltuklarından en iyi verimi alabilirsiniz.

Amortisör Sisteminin Kaliteli Olmasının Oyuncu Koltuğuna Katkısı Nedir?

Kaliteli amortisör parçası oyuncu koltuğuna birçok özellik kazandırmasının yanı sıra, birçokta fayda sağlamaktadır. Amortisör sisteminin kaliteli olmasının oyuncu koltuğuna sağladığı faydalar şu şekildedir;

  • Amortisör ve hidrolik aksam yapıların kaliteli olması sayesinde oyuncu koltuklarının kullanımları daha sağlam ve güvenilir olmaktadır.
  • Oyuncu koltuğunun aşağı ve yukarı kaldırılmasının ayarlanması kolay ve pratik bir şekilde yapılmaktadır.
  • Ayrıca amortisör sistemi kalitesiz ise oyuncu koltuklarının yukarı ve aşağı hareket ettirilmesi zor olur ve zaman içerisinde aşınmalar meydana gelir.
  • Amortisör parçalarının kaliteli ve avrupa standartlarında olması sayesinde oyuncu koltukların uzun yıllar hidrolik aksamlarında problem olmadan kullanılabilmektedir.
  • Diğer koltuk ve ofis koltuklarında koltuğun dönmesinde belli bir süre sonra aksaklıklar yaşanmaktadır. Bunun sebebi kalitesiz amortisör kullanımından kaynaklanır. Ama oyuncu koltuklarında kullanılan kaliteli amortisörler sayesinde oyuncu koltuklarının 360 derece dönmesinde herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşanmaz. 
  • Oyuncu koltuğunun amortisör ömrünün yükseltilmesi ve koltuğun daha uzun süre kullanılabilmesi için oyuncu koltuklarının iç aksamları alüminyumdan yapılmaktadır. Bu sayede hem amortisörün kalitesi yükseltilir hem de oyuncu koltuğunun kullanım ömrü uzatılmış olunur.
  • Kaliteli amortisör kullanımı oyuncu koltuğunun konfor ve ergonomik yapısına da katkı sağlamaktadır.

Oyuncu koltuklarında sağlam ve kaliteli amortisör kullanımının yapılması sayesinde yukarıda sizlere listelediğimiz özellikler sunmaktadır. Oyuncu koltuğu alımlarınızda dikkat ettiğiniz özellikler arasında mutlaka amortisör sistemlerini de eklemelisiniz. Kullanılan amortisör ne kadar kaliteli ise oyuncu koltuğunun kalitesi ve kullanımı da o kadar yükselecektir.

Oyuncu Koltuklarının Hepsinde Aynı Amortisör Mü Kullanılmaktadır?

Her oyuncu koltuğunun üretimi sırasında aynı amortisor kullanımı yapılmamaktadır. Her üretici firma koltukların üretimleri sırasında farklı malzemeleri tercih eder. Bu yüzden oyuncu koltuklarının bazılarında kaliteli amortisör kullanımı yapılırken, bazı oyuncu koltuklarında kullanılan amortisörler o kadar kaliteli değildir. Kaliteli amortisör sistemine sahip olan oyuncu koltuklarında yana tercihinizi kullanmanız gerekir. Ofise firması olarak XPrime Oyuncu Koltuklarımızda ve diğer model oyuncu koltuklarımızda en kaliteli amortisör kullanımlarını yapmaktayız. XPrime Oyuncu Koltuklarımızda ve oyuncu koltuğu modellerimizde Class 4 ve Class 3 amortisör sistemlerini kullanmaktayız. XPrime oyuncu koltuklarımızda kullandığımız amortisör sistemleri 1. sınıf yapıya sahip olmaktadır. Kaliteli ve yüksek standart özelliklere sahip olan amortisör sistemlerimiz sayesinde XPrime Oyuncu Koltuklarımızın kullanımlarını güvenli ve uzun ömürlü bir şekilde yapabilirsiniz. XPrime oyuncu koltuklarımıza ve modellerine ulaşmak için tek yapmanız gereken resmi Ofisel sitemizi ziyaret etmektir.

Oyuncu Koltuğunun Fiyatlarında Amortisörün Etkisi Var Mıdır?

Oyuncu koltuğu ve modellerinde fiyatlarının belirlenmesine etki eden birçok faktör bulunmaktadır. Bu etkenlerden bir tanesi ise amortisör sistemleridir. Amortisör sistemlerinin kalitesi ve sağlamının kullanıldığı oyuncu koltukları diğer modellerine göre bir tık daha pahalıya satılmaktadır. Oyuncu koltukları diğer koltuklara göre daha pahalı olsa da bir kez alındıktan sonra uzun yıllar rahat bir şekilde kullanımları yapılmaktadır.

Oyuncu Koltuklarında Kullanılan Amortisör Değiştirilebilir Mi?

Oyuncu koltuklarının bazı modellerinde kalitesiz amortisör kullanımından dolayı belli bir süre sonra koltuk kullanımlarında sorunlar meydana gelmektedir. Bu sorunların giderilmesi ve oyuncu koltuklarının düzgün bir şekilde kullanılabilmesi için amortisör kısmının değiştirilmesi gerekir. Yeni alınacak olan amortisörün ise kaliteli ve sağlam olması gerekmektedir. Oyuncu koltuğunuz ve diğer koltuk modelleriniz için aradığını amortisör parçasını Ofisel firması olarak sizlere sağlamaktayız. Ofisel firması olarak kullanıcılara 140’lık ve 200’lük amortisör parçalarının satışını sunmaktayız. Satışını yaptığımız yedek amortisör parçalar 1. kalite malzemelerden üretilmektedir ve son derece sağlamdır. Ofisel firması olarak satışını yaptığımız yedek amortisör parçaları ise sadece kendi üretimimiz olan Ofisel ürünleri ile uyumluluk göstermektedir.  Alımlar sırasında dikkat etmenizde fayda vardır.

En İyi Amortisör Sistemine Sahip Olan Oyuncu Koltuğu Hangileridir?

Amortisör sistemi kaliteli olan, sağlam ve uzun süreli kullanımı yapılan fazla oyuncu koltuğu modeli bulunmamaktadır. En iyi amortisör sistemine sahip olan oyuncu koltukları modellerinden bir tanesi bizim kendi üretimimiz olan XPrime Oyuncu Koltukları ve modelleridir. XPrime Oyuncu Koltuğu modellerimizde avrupa standartlarına ve 1. kaliteye sahip olan Class 4 ve Class 3 amortisör sistemlerinin kullanımlarını yapmaktayız. Kaliteli amortisörler sayesinde oyuncu koltuklarının kullanımı pratik bir şekilde yapılmasının yanı sıra kullanımları da uzun ömürlü olmaktadır. XPrime oyuncu koltuklarımıza erişmek ve kalitenin keyfini çıkarmak için Ofisel web sitemize bakmanız yeterlidir.

Oyuncu Koltuğu Seçiminde Amortisör Seçimi Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları

Oyuncu Koltuklarında En Çok Hangi Amortisör Sistemi Kullanılmaktadır?

Oyuncu koltuklarının yapımlarında amortisör parçaları kullanılmaktadır. Amortisör parçası sayesinde koltuklarda birçok fonksiyonel işlemler yapılmaktadır. Oyuncu koltuklarında Class 4 ve Class 3 amortisör kullanımları yapılmaktadır.

Amortisör Kullanımının Kaliteli Olması Önemli Midir?

Oyuncu koltuklarının yapımlarında kullanılan amortisörlerin kaliteli olması çok önemlidir. Çünkü amortisör sayesinde koltuğun yukarı/aşağı hareketi, ağırlık kaldırma kapasitesi ve koltuğun 360 derece dönmesi gibi özelliklerin kolayca yapılabilmesine olanak sağlar. Bunlarında kolayca yapılması için oyuncu koltuklarında kullanılan amortisörlerin kaliteli olması gerekir.

Amortisör Sayesinde Oyuncu Koltuğu Kullanım Ömrü Uzar Mı?

Oyuncu koltuklarında kullanılan amortisörlerin kaliteli ve sağlam olması, koltukların ömrünün uzatılmasına yardımcı olur. Uzun ömürlü oyuncu koltuğu için amortisör sistemi 1. kalite olan oyuncu koltukları seçimi yapılmalıdır.

Amortisör Sağlam Malzemelerden Mi Üretilmektedir?

Her amortisör sistemi sağlam malzemelere sahip değildir. 1. kalite ve sağlam malzemeden yapılan amortisörler ise Class 4 ve Class 3 amortisör parçalarıdır.

Class 3 Amortisör Nedir?

Class 3 amortisör parçaları 1. kalite yapısına sahip olan ithal bir ürün olarak bilinmektedir. Class 3 amortisör yapısal olarak taşıma kapasitesi yüksek, sağlam ve dayanıklı olan üründür. Yüksek amortisör kalitesi istiyor iseniz Class 3 amortisör bu beklentilerinizi karşılayacak özelliklere ve yapıya sahiptir.

Class 4 Amortisör Nedir?

Class 4 amortisör kaliteli yapısı ve sağlamlığı ile diğer amortisöre parçaları geride bırakmaktadır. Class 4 amortisöre 1. kalite yapısı ile bilinir. Ayrıca Class 4 amortisör birçok fonksiyonel özelliğin rahat kullanılmasına olanak sağlar. Class 4 en kaliteli amortisör sistemlerinin başında gelmektedir.

Oyuncu Koltuğu Amortisörü Ne İşe Yarar?

Oyuncu koltuklarında kullanılan amortisör sistemi temel olarak koltukların fonksiyonel özelliklerinin kullanılmasına olanak sağlar. Amortisör sistemleri ile koltukların yüksekliği, dönmesi, güven içinde kullanılması ve daha birçok özelliklerin kullanımı yapılmaktadır.