Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Ağırlığa Kadar Taşır?

Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Ağırlığa Kadar Taşır?

Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Ağırlığa Kadar Taşır?

Oyuncu koltuğu belirli özelliklere ve fonksiyonlara sahip olacak şekilde üretilen bir üründür. Oyuncu koltuğunun yapısı, özellikleri ve fonksiyonlara kullanıcılara en uygun olacak şekilde belirlenmektedir. Belirlenen bu kriterler sayesinde oyuncu koltukları kullanımı hem konforlu hem de pratik bir şekilde yapılmaktadır. Oyuncu koltuğu kullanımı her yaştan ve farklı vücut tiplerine sahip insanlar tarafından kullanılmaktadır. Mesela oyuncu koltukları minyon insanlar tarafından kullanıldığı gibi, iri ve cüsseli insanlar tarafından da kullanılmaktadır. Ayrıca insanların vücut ağırlığı ve kiloları da değişkenlik göstermektedir. Bu yüzden de koltuk yapısı farklı kullanıcılara olacak en uygun şekilde belirlenir. Oyuncu koltuğunun kaç kilograma kadar ağırlık taşıyabileceği alıcılar tarafından merak edilmektedir. Bugünkü blog içeriğimizde Oyuncu koltuklarının kaç kilograma kadar ağırlık taşıyabileceğinden bahsedeceğiz. Ondan önce oyuncu koltuğunu ne olduğunu sizlere kısaca açıklayalım

Oyuncu Koltuğu Nedir?

Oyuncu koltuğu kullanıcılara hem konforu hem de birçok özelliğin kullanımını sağlayan bir koltuk modelidir. Oyuncu koltuğu kullanıcıların oyun oynarken ve işlerini yaparken maksimum rahatlığı elde edebilmesi için tasarlanmaktadır. Bu rahatlığı elde edebilmeleri için de oyuncu koltukları ergonomik yapılarda üretilmektedir. Ergonomik yapılı Oyuncu Koltukları sayesinde vücudunuz diğer koltuk kullanımlarına göre oldukça rahat edecektir. İlk oyuncu koltuğu kullanımından sonra bir daha başka bir koltuk modeli kullanmak istemeyeceksiniz. Çünkü konfordan ve ergonomik yapıdan vazgeçemeyeceksiniz. 

Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Ağırlığa Kadar Taşır?

Oyuncu koltuğu sizlere bilgisayar başı işlerinizde ve mükemmel oyun deneyimini sağlamak için üretilmiş olan üründür. Oyuncu koltukları kullanıcılara koltukları güvenli ve sağlam bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayan donanımlara sahip olarak üretilir. Bu donanım ve özelliklerden 1 tanesi ise oyuncu koltuklarının ağırlık taşıma kapasitesidir. Oyuncu koltuklarının ağırlık taşıma kapasitesi modelleri arasından değişiklik gösteriri. Bazı modelleri daha az kg taşıma kapasitesine sahip iken, bazı oyuncu koltuğunun kg taşıma kapasitesi daha yüksektir. Oyuncu koltuğu 100 kg - 130 kg arasında değişen ağırlık taşıma kapasitesine sahip olarak üretilmektedir. Bu sayede farklı vücut yapılarına ve ağırlığına sahip olan kişiler, kendilerine uygun olan modelleri bulabilmektedir.

Oyuncu Koltuğunun Kaç Kg Taşıyacağı Nasıl Belirlenmektedir?

Oyuncu koltuğunun kg taşıma kapasitesi farklı unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Bu unsurlar ise

  • oyuncu koltuğunun modeli
  • oyuncu koltuğunun ölçüleri
  • farklı kullanıcıların vücutları

baz alınarak belirlenmektedir. Oyuncu koltuğu kg belirlemesi en temel olarak farklı kiloya sahip olan insanların, kendileri için en uygun modeli bulabilmesi için üretilmektedir. Alacağınız oyuncu koltuğunun kaç kg taşıma kapasitesine sahip olduğunu öğrenmek için ürün açıklamalarını okumanız gerekmektedir. Eğer açıklama kısmında oyuncu koltuğunun kaç kg ağırlık taşıdığı yazmıyor ise, öğrenmek için üretici firma ile iletişime geçmelisiniz.

Oyuncu Koltuğu Alımlarında Kaç Kg Ağırlık Taşıdığı Önemli Midir?

Oyuncu koltuğu alımlarında dikkat etmeniz gereken kriterlerden biri de koltuğun kaç kg ağırlık taşıdığıdır. Çünkü her oyuncu koltuğu farklı kg taşıma kapasitesine sahip olarak üretilmektedir. Eğer kendi vücut ağırlığınızdan daha az ağırlık taşıma kapasitesine sahip olan oyuncu koltuğu alımı yaparsanız, koltuğu rahat bir şekilde kullanamazsınız. Çünkü oyuncu koltuklarının taşıyabileceği max kg kapasitesi aşıldığı zaman, koltuğun kullanımından beklenilen performans elde edilemez. Bundan dolayı da Oyuncu Koltuğu alımı yapmadan önce mutlaka oyuncu koltuğunun max kg taşıma kapasitesine bakmalı ve sizler için uygun olduğundan emin olmalısınız. Vücut ölçülerinize ve bedeninize en uygun oyuncu koltuğu seçimleriniz sayesinde koltuğu hem güvenli bir şekilde kullanır hem de kullanım sırasından en iyi performansı alırsınız.

Oyuncu Koltuğu Maximum Kaç Kg Taşıma Kapasitesine Sahiptir?

Oyuncu koltuklarının kg taşıma kapasitesinin modelleri arasında değişiklik gösterdiğinden sizlere bahsetmiştik. Oyuncu koltukları modelleri arasında maximum taşıma kapasitesi 160 kg olarak bilinir. 160 kg ağırlık taşıma kapasitesine sahip olan Oyuncu Koltukları güvenli ve sağlam bir şekilde kullanılmaktadır. Kendi vücut yapınıza ve vücut ağırlığına uygun olan modeli seçmeniz daha doğru olacaktır.

Oyuncu Koltuğunun Ağırlık Taşıyan Kısımları Neresidir?

Oyuncu koltukları farklı bölümlerden oluşan yapıya sahiptir. Sırt bölümü, kolçaklar, amortisör, oturma kısımları ve ayak kısımlarından oluşmaktadır. Ağırlık taşıyan kısımlar ise oturma alanı, tekerlekler ve ayak kısımlarıdır. Ağırlık taşıma kısımlarının oyuncu koltuğu ile uyumlu bir şekilde yapılmış olması gerekmektedir. Oyuncu koltuklarının üst kısımları büyük ve geniş yapıda ise, ayak kısımlarının buna uyumlu şekilde yapılması gerekmektedir. Eğer oyuncu koltuğunun ayak ve tekerlek kısımları sağlam yapıda yapılmamış ise, zamanla ağırlık olması sebebiyle oyuncu koltuğunun ayak kısımlarında bozulmalar meydana gelir.

Oyuncu Koltuğunun Kg ve Taşıma Kapasitesini Ne Belirlemektedir?

Oyuncu koltuklarında kg ve taşıma kapasitesini koltuğun belli bölümleri üstlenmektedir. Bu bölümler ise

  • tekerlekler
  • ayak kısımları
  • oturma bölümü

olarak bilinir. En çok ağırlık yükünü alan ve taşıma kapasitesini sağlayan ise ayak kısımları ve tekerlekler olarak bilinir. Oyuncu koltuklarının yapımlarında tekerlek ve ayak kısımlarının metal malzemelerden yapılması gerekir. Çünkü metal malzemeler daha sağlam ve daha fazla kg taşıma kapasitesine sahip olan bir malzemedir. Bundan dolayı da oyuncu koltuklarının ayak kısımları metal malzemelerden üretilmektedir. Ayrıca üretimlerinde krom içerikler de kullanılmaktadır. Oyuncu koltuklarının tekerlek ve ayak kısımları ne kadar sağlam yapıda ise, kg taşıma kapasitesi o kadar yükselmektedir. 

Her Oyuncu Koltuğu Aynı Kg Taşıma Kapasitesine Sahip Midir?

Hayır sahip değildir. Oyuncu koltuğu farklı modellerin oluşturulması ile bir araya gelen bir ürün grubudur. İçerisinde birçok farklı modeli olmasından ve her kullanıcıya uygun olabilmesi için, oyuncu koltukları farklı kg taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca birçok farklı firma tarafından üretilen ürünler olduğundan dolayı kg taşıma oranları da farklılık göstermektedir.

En Çok Kg Taşıma Kapasitesine Sahip Oyuncu Koltuğu Hangileridir? 

İnternet üzerinden satışı yapılan birçok oyuncu koltuğu 100 - 110 kg arasında taşıma kapasitesine sahip olmaktadır. Ama Ofisel firması olarak kendimiz tarafında üretilen XPrime Oyuncu Koltuklarımızın kg taşıma kapasitesi diğer koltuklara oranla daha yüksektir. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın birçok modeli farklı kg taşıma kapasitesine sahip olarak üretilmektedir. XPrime Oyuncu Koltuğunun bazı modelleri 110 - 120 kg arasında ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Bazı XPrime Oyuncu Koltuklarımız ise 140 - 160 kg arasında ağırlık taşıma kapasitesine sahip olarak üretilmektedir. Bu ağırlık taşıma kapasitelerine ek olarak da XPrime Oyuncu Koltuklarımızın tekerlek ve ayak kısımları da en sağlam malzemelerden üretilmektedir. Bu sayede oyuncu koltuklarımızı güvenli ve sağlam bir şekilde kullanabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden farklı kg taşıma kapasitesine ve farklı özelliklere sahip olan XPrime Oyuncu Koltuklarımızın modellerine erişebilirsiniz. XPrime Oyuncu Koltuğu modellerimiz arasından kg taşıma kapasitesi yüksek olanları sizler için listeleyelim ve özelliklerini açıklayalım.

XPrime Cool Oyuncu Koltuğu Özellikleri

Teknik Özellikleri

  • Genişliği: 70 cm
  • Koltuğun Toplam Ağırlığı: 16 kg kadar
  • Koltuğun Yüksekliği: 138 cm
  • Koltuğun Sırt Dayama Yüksekliği: 93 cm
  • Koltuğun Oturma Alanı Genişlik: 45 cm kadar
  • Koltuğun Max Kg Taşıma Kapasitesi: 120 kg
  • Tekerlek Taşıma Kapasitesi: Tekerlek kısımları max 160 kg ağırlığa kadar dayanıklıdır. Ayrıca oyuncu koltuğunun tekerlek kısımları parke çizmeyen yapıdadır.

XPrime Tyler Oyuncu Koltuğu Hybrid Kumaş Özellikleri

Teknik Özellikleri

  • Genişliği: 72 cm
  • Koltuğun Toplam Ağırlığı: 16 kg kadar
  • Koltuğun Yüksekliği: 132 cm
  • Multi tilt mekanizmaya sahiptir.
  • Koltuk Derinliği: 63 cm
  • Koltuğun Kg Taşıma Kapasitesi: 140 kg
  • Tekerlek Taşıma Kapasitesi: Tekerlek kısımları max 160 kg ağırlığa kadar dayanıklıdır. Ayrıca oyuncu koltuğunun tekerlek kısımları parke çizmeyen yapıdadır.

XPrime Over Pro Oyuncu Koltuğu Hybrid Kumaş Jet Black Siyah

  • Koltuğun Yüksekliği: 69 cm
  • Derinlik: 63 cm
  • Koltuğun Ağırlığı: 16 kg
  • Sırt Yükseklik: 84 cm
  • Oturma Alanı Genişliği: 49 cm
  • Oturak Yüksekliği: 45 - 56 cm arası
  • Koltuğun Max Kg Taşıma Kapasitesi: 140 kg kadar
  • Tekerlek Taşıma Kapasitesi: Tekerlek kısımları max 160 kg ağırlığa kadar dayanıklıdır. Ayrıca oyuncu koltuğunun tekerlek kısımları parke çizmeyen yapıdadır.

XPrime oyuncu koltuklarımızın modelleri yukarıda belirttiğimiz taşıma kapasitelerine sahiptir. 160 kg kadar taşıma kapasitesine sahip olan XPrime oyuncu koltuklarımızı güvenli ve rahat bir şekilde kullanırsınız. Ofisel web sitemiz üzerinden XPrime Oyuncu Koltuklarımızın modellerine erişebilir ve kendinize en uygun modeli seçebilirsiniz.

Oyuncu Koltuğunun Ağırlık Taşıma Kapasitesi Fiyatını Etkiler Mi?

Oyuncu koltuğu ücretleri belirlenirken bazı kriterler göz önüne alınmaktadır. Bu kriterler genel olarak modeli, özellikleri, kullanılan malzemeler, satıcı firma, fonksiyonel özellikleri ve ergonomik yapıları etkili olmaktadır. Bu etkenlere ek olarak ise koltuğun kaç kg ağırlık taşıdığı da göz önünde bulundurulmaktadır. Oyuncu koltuğunun yüksek ağırlık taşıma kapasitesine sahip olan modelleri biraz daha pahalı fiyatlardan satılmaktadır.

Oyuncu Koltuklarının Ağırlık Taşıma Kapasitesi Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları

Oyuncu Koltuklarının Ağırlık Taşıma Kapasitesi Nasıldır?

Oyuncu koltukları 100 - 160 kg arasında değişken taşıma kapasitesine sahiptir. Bu taşıma kapasitesine ek olarak da ayak kısımları ağırlık kaldırımlarını destekleyici yapıdadır. Oyuncu koltukları diğer koltuklara oranla yüksek ağırlık ve kg taşıma kapasitesine sahip olarak üretilir.

Oyuncu Koltuğunun Ağırlık Kaldırma Kapasitesi Nasıl Belirlenir?

Oyuncu koltuğunun ağırlık kaldırma kapasitesi kullanıcılara uygun olarak belirlenmektedir. Farklı kiloya ve boya sahip olan kişilere oyuncu koltuğunun uyumlu olabilmesi için max kg taşıma kapasiteleri farklı olarak belirlenmektedir.

Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Taşır?

Oyuncu koltuğu en az 100 kg taşıma kapasitesine sahip olacak şekilde üretilmektedir. Ayrıca oyuncu koltukları 110 kg - 120 kg - 130 kg - 140 kg ve 160 kg kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir.

XPrime Oyuncu Koltukları Kaç Kg Ağırlık Taşıyabilmektedir?

Kendi üretimimiz olan XPrime oyuncu koltukları çeşitli ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. 120 kg - 140 kg ve 160 kg kadar ağırlık taşıyabilen XPrime Oyuncu Koltuklarımız bulunmaktadır.  XPrime Oyuncu Koltuklarımız arasından kendi ölçülerinize uygun ve istediğiniz özelliklerde olan modeli seçebilirsiniz.

Oyuncu Koltuklarının Kg Taşıma Kapasitesi Yüksek Olan Koltuklar Sağlam Mıdır?

Oyuncu koltuklarının yüksek kg taşıma kapasitesine sahip olan modellerinin kullanımı hem güvenli hem de sağlam şekilde yapılmaktadır. Çünkü kg taşıma kapasitesi yüksek olan Oyuncu Koltuklarının tekerlek ve ayak kısımları sağlam malzemelerden yapıldığından dolayı sağlam şekilde kullanılmaktadır.

Oyuncu Koltuğunun Ağırlık Taşıma Kapasitesi Diğer Koltuklar İle Aynı Mıdır?

Oyuncu koltuğu ve diğer koltuk modellerinin ağırlık taşıma kapasitesi aynı değildir. Oyuncu koltuklarının modelleri kullanıcılarına 160 kg kadar ağırlık taşıma kapasitesi olanağını sunmaktadır. Diğer koltuk modelleri ise bu kadar ağırlık kaldırma kapasitesine sahip değildir. Ağırlık taşıma kapasitesi daha yüksek olan oyuncu koltukları sayesinde koltuk kullanımları hem güvenli hem de uzun ömürlü yapılmaktadır.