Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Ne İşe Yarar?

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Ne İşe Yarar?

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Ne İşe Yarar?

Oyuncu koltuğu kullanıcıların gözdesi haline gelmiş koltuk modelidir. Oyuncu koltuğu üretiminde kullanılan malzeme ve yapısı sayesinde omurga dostu olan bir koltuk modelidir. Vücut ve omurga sağlığı ön planda tutularak yapılan bu koltuk modeli, kullanıcıların ilk tercihidir. Oyuncu koltuğu ofis sandalyeleri ile karşılaştırıldığı zaman, daha konforlu ve rahat kullanımlara sahip olduğunu belli etmektedir. Vücut sağlığına destek olması sayesinde, Oyuncu Koltuğuna talep oldukça fazladır. Taleplerin fazla olması ile de birçok firma Oyuncu Koltuğu üretimine başlamıştır. Üretimler yapılan oyuncu koltuklarının her markası kaliteli olmasa da birçok oyuncu koltuğu modeli rahatlığı ve konforu sağlamaktadır. Oyuncu koltukları üretimlerinde farklı ve ek malzeme kullanımı yapılmaktadır. Bunlardan biri de Destek Pedleri adı verilen üründür. Destek pedleri kullanımı oyuncu koltuklarında yapılmaktadır. “Destek pedleri neden kullanılır?”, “Destek pedleri nedir?” ve “Destek pedleri kullanımı doğru mudur?” gibi sorular kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Sizler için merak ettiğiniz bütün soruları bugün en detaylı şekilde cevaplandıracağız. Hazırsanız Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri hakkında sizleri bilgilendirmeye başlayalım.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Nedir?

Oyuncu koltuğu destek pedleri oyuncu koltuklarında ekstra olarak kullanılan ürünlerdir. Oyuncu koltuğu destek pedleri kullanımı sayesinde koltuğu kendi vücudunuza göre kişiselleştirebilirsiniz. Oyuncu koltuğu destek pedleri yumuşak yapıları ve ergonomik tasarımları sayesinde, oyuncu koltuğuna ek olarak bir rahatlık sunmaktadır. Oyuncu koltuğu destek pedleri ek bir ürün olarak kullanılmaktadır. Bazı oyuncu koltukların ise mevcut olarak destek pedleri ürünleri bulunmaktadır. Oyuncu koltuğu alımlarınızda destek pedi olan modeli seçmeniz vücut sağlığı açısından daha iyi olacaktır. Kullanımını yapmak istemediğiniz zaman ise oyuncu koltuğu destek pedlerini çıkartabilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Neden Kullanılır?

Oyuncu koltukları vücut sağlığına uygun ve destekleyici şekilde üretilmektedir. Ama her insanın vücut tipi ve yapısı farklılık gösterdiğinden dolayı oyuncu koltukları ölçüleri uyumlu olmayabilir. Bu kısımda ise oyuncu koltuğu destek pedleri kullanımı devreye girer. Oyuncu koltuğu destek pedi koltukların kullanımlarında doğru bir oturma pozisyonu, doğru duruş ve koltuğun kişiselleştirilmesi için olanak sağlamaktadır. Oyuncu koltuğu destek pedleri tasarımları da oyuncu koltukları gibi insan sağlığına uygun biçimde yapılmaktadır. Oyuncu koltuğu kullanımı yapan birçok kişi tarafından, oyuncu koltuğu destek pedleri kullanımı yapılmaktadır. Bu sayede rahatlık ve konfor 2 katına çıkarılmaktadır.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Ne İşe Yarar?

Oyuncu koltuğu destek pedleri kullanıcılar açısından oldukça faydalı ve yararlı bir üründür. Kullanım sırasında sizlere sağladığı 1’den fazla yarar vardır. Oyuncu koltuğu destek pedlerini ne işe yaradıklarına ve hangi faydaları sağladıklarını listeleyelim.

  • Oyuncu koltuğu destek pedleri adından da anlaşıldığı gibi ek destek sağlaması için kullanılan ürünlerdir.
  • Oyuncu koltuğu destek pedlerinin ek destek sağlamasına ek olarak ise konforlu yapıyı da sizlere sunmaktadır.
  • Oyuncu koltuğu destek pedleri hem kolay çıkarılabilen hem de kolay temizlenen yapılara sahiptir. Böylelikle yüzey kısımlarının temizlemesini oldukça kısa süre içerisinde yaparsınız.
  • Oyuncu koltuklarının destek pedleri kol bölgesi dışında boyun ve bel bölgelerinde yastık olarak bulunmaktadır. Bel ve boyun bölgesinde bulunan destek yastıkları sayesinde ağrı ve tutulma oluşumları engellenmektedir. Ayrıca bu yastıklar ergonomik yapıda olduğu için oldukça rahat edersiniz.
  • Oyuncu koltuklarında kullanılan destek yastıkları ayarlanabilen özelliktedir. Ayarlarının yapılması sayesinde yükseklik ve alçaklığını tam olarak kendinize göre yaparsınız.
  • Oyuncu koltuklarında kullanımı yapılan destek pedleri yapısal olarak minder gibi kullanılmaya uygundur.
  • Oyuncu koltuğu destek pedleri yapımında kullanılan malzemelere dikkat edilmektedir. Çünkü bu ürünler ek destek ürünü olduğundan dolayı ergonomik ve rahat yapılara sahip olmalıdır. Bundan dolayı da oyuncu koltuğu destek pedlerinin süngerleri ortopedik yapılardan yapılmaktadır.
  • Kalitesi yüksek olan oyuncu koltuğu destek pedleri sayesinde oyuncu koltuğunun konfor en üst seviyeye çıkarılmaktadır.
  • Oyuncu koltuğu destek pedleri içerisinde kullanılan sünger yapılar yüksek yoğunluk özelliğine sahip olmaktadır. Yüksek yoğunluğa sahip sünger yapılar sayesinde, destek pedleri kullanımdan kısa süre sonra eski haline ve şekline geri dönmektedir. Bu ürünlerde herhangi bir çökme yaşanmaz.

Oyuncu destek pedlerinin kullanım amaçları yukarıda sizlere belirttiğimiz gibidir. Oyuncu destek pedleri en çok bilgisayar başında uzun süre vakit geçirdikten sonra yorgun düşen kişilerin rahatlaması ve konforlu bir şekilde çalışabilmesi için kullanılmaktadır. Destek ürünleri olduğundan dolayı konforu ve ergonmik yapıyı sağlayabilmeleri için üretilen ürünlerdir. Oyuncu koltuğu destek pedleri işlerin ve oyunların en konforlu şekilde yapılabilmesi işlemlerinde kullanılır. Ve bu özelliklerine ek olarak da konforlu yapıyı uzun süreler kullanıcılara sağlayabilecek özelliklere sahiptir.

Oyuncu koltuğu destek pedleri koltuk modelleri gibi fazla kullanılmasından dolayı farklı modelleri üretilen üründür. Oyuncu koltuklarının koltuk üzerinden kullanılacak farklı bölümlerine sahip yapıları vardır. Kısacası oyuncu koltuğu destek pedleri seçiminiz için 1’den fazla seçenek bulunmaktadır. Oyuncu koltuğu destek pedlerinin kaç farklı çeşidi olduğunu ve bunların koltuğun hangi bölümlerinde kullanıldığını sizlere açıklayalım.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedlerinin Kaç Farklı Çeşidi Vardır?

Oyuncu koltuğu destek pedleri kullanıcılar için farklı çeşitleri üretilmektedir. Oyuncu koltuğu destek pedleri

  • kol destek pedi
  • dirsek destek pedi
  • oyuncu koltuğu kumaş pedi

olarak farklı modelleri bulunmaktadır. Ayrıca destek pedlerine ek olarak boyun, bel ve sırt destekli olan yastık modelleri bulunmaktadır. Oyuncu koltuğu destek pedleri ve yastıkları ekstra rahatlık ve konfor sağlamaktadır. Ayrıca oyuncu koltuğunu vücuda en uygun hale getirilmesine yardımcı olmaktadır. Oyuncu koltuğu destek pedlerinin nasıl kullanıldığından ve ne için olduğunu sizlere açıklayalım.

Oyuncu Koltuğu Kol ve Dirsek Destek Pedi Nedir?

Oyuncu koltuğu kol destek pedi oyuncu koltuklarının farklı modellerine uyumlu şekilde üretilen, ek destek sağlayan bir üründür. Oyuncu koltuğu kol destek pedi koltuğun kol kısımlarından geçirilerek kullanılmaktadır. Kullanımı ve takılması oldukça basit bir üründür. Oyuncu koltuğu kol destek pedi genel olarak kumaş malzemelerden üretilmektedir. Kumaş olması sayesinde terleme gibi durumlar yaşanmaz. 

Oyuncu Koltuğu Kol ve Dirsek Destek Pedi Neden Kullanılır?

Oyuncu koltuklarının kolçak bölümleri rahat olsa da plastik yapılarından dolayı bazı zamanlarda kullanımda ağrı ya da rahatsızlık hissi yaratmaktadır. Bilgisayar kullanımı sırasında kolların daha rahat olabilmesi için, oyuncu koltuklarında kol destek pedi kullanımı tercih edilir. Oyuncu koltuğu kol destek pedi ergonomik ve yumuşak yapılarda üretilmektedir. Bu sayede kol kısmına konan destek pedleri ile kollarda bir ağrı oluşumu yaşanmaz. Ayrıca dirsek kısımları da oldukça rahat etmektedir. Pratik ve kolay kullanımlara sahip olan ek destek ürünüdür.

Oyuncu Koltuğu Kol ve Dirsek Destek Pedi Özellikleri Nelerdir?

  • Oyuncu koltuğu kol destek pedi ergonomik özelliğe sahiptir. Ergonomik özelliği ile de koltuk kullanımı sırasında kolunuz en rahat açıda olur.
  • Oyuncu koltuğu kol destek pedi içerisinde en kaliteli sünger yapılar kullanılmaktadır. Kol destek pedlerinin içerisinde dns yoğunluğuna sahip özel yapılar kullanılmaktadır. 
  • Sağlam ve dayanıklı dış kaplamalardan üretilmektedir.
  • Oyuncu koltuğu kol destek pedi kumaş yapılardan üretilmektedir. Kumaş yapıları sayesinde terleme sorunlarının önüne geçilmektedir.
  • Kolay ve pratik temizlenebilen yüzeylere sahiptir.
  • Hava alan yapıya ve yüzeye sahiptir.
  • Oyuncu koltuğu kol destek pedleri kolaylıkla takılabilen yapıya sahiptir. Ayrıca kullanmak istemediğiniz zaman pratik bir şekilde çıkartabilirsiniz.

Oyuncu koltuğu kol destek pedleri yukarıda sizlere bahsettiğimiz özelliklere sahip olmaktadır. Konforlu ve ergonomik yapılarda üretilen kol destek pedleri sayesinde, bilgisayar kullanımlarınız sırasında kollarınız oldukça rahat edecektir. Kullanmak istediğiniz kol destek pedi modelini seçebilir ve internet üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Oyuncu Koltuğu Kol Destek Pedi Nereden Alınır?

Oyuncu koltuğu kol destek pedi farklı üreticiler tarafından üretilen bir üründür. Birçok marka tarafından üretilen bir ürün olsa da en kalitelisini ve konforlu olanını bulmanız gerekmektedir. Ofisel firması olarak XPrime pad oyuncu koltuğu kol destek pedini üretmekteyiz. Kullanıcılarımız olan sizlerin konforu ve rahatlığı göz önünde bulundurularak XPrime pad oyuncu koltuğu kol destek pedlerinin üretimlerini yapmaktayız. XPrime pad oyuncu koltuğu kol destek pedleri XPrime oyuncu koltuklarımızın modellerine uygun olarak üretilmektedir. Web sitemiz üzerinden sizler için ürettiğimiz kol destek pedine ulaşabilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Kol Destek Pedi Fiyatları Nedir?

Oyuncu koltuğu kol destek pedi fiyatları kullanılan malzeme kalitesine, ölçüsüne göre ve satıcı firmaya göre değişiklik göstermektedir. Oyuncu koltuğu kol destek pedi 500 - 550 TL gibi fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Tabi bu fiyatın üstünde olan oyuncu koltuğu kol destek pedi bulmanızda mümkündür.

Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi Nedir?

Oyuncu koltuğu kumaş pedi en çok deri oyuncu koltukları için kullanılmaktadır. Oyuncu koltuğu kumaş pedi yaz aylarında oyuncu koltuğu kullanımlarında oluşan terleme sorunlarını engellemek için tasarlanmıştır. Oyuncu koltuğu kumaş pedi ile sıcak havalarda bile terleme sorunu yaşamazsınız.

Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi Özellikleri Nelerdir?

  • Terletmeyen yapılara sahiptir.
  • Kaymaz kumaşlardan üretilmektedir. 
  • Oyuncu koltuğu kumaş pedleri nefes alabilen yapıya sahiptir.
  • Çalışma, ofis ve deri oyuncu koltuklarına uygun yapılarda üretilir.
  • Yumuşak kumaş yapısına sahiptir.
  • Rahat yapıya sahip olması ile kullanımlarda herhangi bir sorun yaratmaz.
  • Oyuncu koltuklarının birçok modeline uygun yapıdadır.
  • Kolay temizlenebilir yüzey yapılarına sahiplerdir.

Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi Alımı Nereden Yapılır?

Oyuncu koltuğu kumaş pedinin alımını Ofisel firması olarak sizlere sağlamaktayız. XPrime Fab Pad Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedini siz kullanıcılarımız için özel olarak üretmekteyiz. Oyuncu koltuklarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz yapıya ve özelliklere sahip olan üründür. XPrime kumaş pedinin özelliklerini sizler için listeleyelim.

XPrime Fab Pad Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedini Özellikleri Nedir?

  • Kolay montaj işlemine sahiptir.
  • Soketli yapısı vardır.
  • XPrime oyuncu koltuklarında kullanılabilecek uygunluğa sahiptir.
  • Pratik kullanım sağlar.
  • Farkı renk seçenekleri vardır.
  • 40 cm genişliğe sahip üründür.
  • Ürünün sırt ve oturma alanı takım halinde gönderilir.
  • XPrime oyuncu koltukları hariç diğer oyuncu koltukları ile de uyumla kullanılır.
  • Kaydırmaz kumaş yapısına sahip özellikte üründür.
  • Modern ve şık dizaynı vardır.
  • Yumuşak kumaş malzemelerden üretilmiştir.
  • Dolgulu yapısı vardır.
  • Kullanımları rahat ve pratiktir.

XPrime fab pad oyuncu koltuğu kumaş pedini oyuncu koltuğu kullanan kişiler için özel olarak üretmekteyiz. XPrime oyuncu koltuğu pedine ulaşmak için web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

Oyuncu Koltuğu Kumaş Pedi Fiyatları Nasıldır?

Oyuncu koltuğu kumaş pedi fiyatları kullanılan malzeme kalitesine, ölçüsüne göre ve satıcı firmaya göre değişiklik göstermektedir. Oyuncu koltuğu kumaş pedi  700 - 750 TL gibi fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Ürün alımını yapmadan önce firmalar arasında ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabilir ve en uygun fiyatlı ürünü satın alabilirsiniz.

Oyuncu Koltuklarının Hangi Modellerinde Destek Pedleri Bulunmaktadır?

Oyuncu koltuğu destek pedleri her oyuncu koltuğunda mevcut olarak bulunmamaktadır. Bazı firmalar tarafından bu ürünler oyuncu koltuklarına konmaz ve bundan dolayı da ekstra alınması gerekmektedir. Siz kullanıcılarımızın en iyi ve konforlu şekilde koltuklarını kullanabilmesi için, XPrime oyuncu koltuklarımızın birçok modelinde destek pedlerini kullanmaktayız. XPrime Omega Oyuncu Koltuğu, XPrime Fabric Oyuncu Koltuğu, XPrime Air Oyuncu Koltuğu, XPrime Hero Oyuncu Koltuğu, XPrime Cool Oyuncu Koltuğu, XPrime Winner Oyuncu Koltuğu ve XPrime Titan Oyuncu Koltuğu modellerimizde destek pedlerimiz bulunmaktadır. Web sitemiz üzerinden farklı modellere yapılara sahip olan XPrime Oyuncu Koltuğu modellerimize erişebilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Her Koltuğu Uyumlu Mudur?

Oyuncu koltuğu destek pedleri her çeşit koltuğa uyumlu olacak şekilde üretilmektedir. Özellikle oyuncu koltuklarının her modeline uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Kolay ve pratik kullanımları ile de destek pedlerinin takılması basittir.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedlerinin Ölçüleri Nedir?

Oyuncu koltuğu destek pedlerinin ölçüleri modelleri arasında azda olsa fark göstermektedir. Bazı oyuncu destek pedleri daha büyük ölçülere sahiptir. Oyuncu kol destek pedleri genel olarak 28x12x7cm ölçülerinde üretilmektedir. Oyuncu kol destek pedleri alımından önce ürünün ölçülerine bakmayı unutmayınız.

Oyuncu Koltuğu Kol Pedi Nedir?

Oyuncu koltuğu kol pedi koltukların kol kısımlarında kullanılan üründür. Kolların ekstra rahat edebilmesi için oyuncu koltuğu kol pedi kullanımı yapılır. Oyuncu koltuğu kol pedi ürününün materyallerde ve özelliklerde üretilen modelleri bulunmaktadır.

Oyuncu Koltuğu Destek Pedleri Konforlu Mudur?

Evet oldukça konforlu ürünlerdir. Çünkü kullanım amacı olarak ekstra destek sağlamak ve konforu korumak amacı ile üretilemektedirler. Bundan dolayı da oyuncu koltuğu destek pedleri ergonomik yapıda olduğu gibi, konforunuzun kesintisiz devam etmesini sağlar.

Oyuncu Koltuğu Destekleri Pedleri Sağlam Mı?

Oyuncu koltuğu desteklerinin dış kaplamaları sağlam yapıda tasarlanıp uygun şekilde üretimleri yapılmaktadır. Kaliteli malzemeler dış kaplamasında kullanıldığı için, uzun yıllar kullanımları yapılan üründür. Oyuncu koltuğu desteklerinin dış kaplamaları ayrıca pratik temizlenebilen yapıya sahiptir.