Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Kumaş Oyuncu Koltuklarının Avantajları Nelerdir?

Kumaş Oyuncu Koltuklarının Avantajları Nelerdir?

Kumaş Oyuncu Koltuklarının Avantajları Nelerdir?

Oyuncu Koltukları farklı materyallerde üretilen yapılara sahiptir. Oyuncu Koltuklarının yapımına bakıldığı zaman genel olarak kumaş, fileli kumaş yapı veya deri yapıların tercih edildiği görülmektedir. Oyuncu Koltuklarında kumaş seçimi kişinin isteğine veya sağladığı avantajlara göre değişkenlik göstermektedir. Oyuncu Koltukları modelleri arasında en çok tercih edileni ise Kumaş Oyuncu Koltuklarıdır. Rahatlık ve konfor açısından diğer Oyuncu Koltuğu modelleri ile arasında pek bir fark yoktur. Ama kumaş yapısı olarak ise diğer Oyuncu Koltuğu modellerine oranla sizlere bazı avantajları sunmaktadır. Temelde Kumaş Oyuncu Koltukları vücut yapınıza uygun, konforu ve kullanım rahatlığını sağlayacak şekilde üretilmektedir. Kumaş olmasından kaynaklı olarak ise diğer modellerden kendisini sıyırmaktadır. Bugün ise sizlere en çok tercih edilen Kumaş Oyuncu Koltuklarının sağladığı avantajların neler olduğundan bahsedeceğiz. Avantajlarına geçmeden önce ise kısaca kumaş Oyuncu Koltuğunun yapısından birazcık sizlere bahsedelim. Böylece neden en çok tercih edilen model olduğu anlatalım.

Kumaş Oyuncu Koltuğu

Kumaş Oyuncu Koltukları yapısal olarak birçok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Kumaş Oyuncu Koltuklarının sizlere sağladığı özellikler ve avantajlar ile oldukça rahat ve keyifli bir biçimde kullanımları yapılmaktadır. Kumaş Oyuncu Koltukları yapısal olarak terlemeyi engelleyici özelliklere sahip içeriği vardır. Bu sayede ise oldukça sıcak yaz aylarında bile sizlere rahat bir kullanım sunmaktadırlar. Deri Oyuncu Koltukları kullanımında eğer bakımları yapılmaz ise deride yıpranma, bollaşma, soyulma ve yırtılma durumları meydana gelmektedir. Kumaş Oyuncu Koltuklarının yapısı sayesinde ise böyle durumlar ile karşılaşmazsınız. Ama temelde Kumaş Oyuncu Koltuklarının tercih edilmesinin sebebi yukarıda bahsettiğimiz gibi terletme yapmayan yapıları olmasından dolayıdır. Kendi üretimimiz olan XPrime Oyuncu Koltuklarımızın kumaş olan modellerinde terletmeyen kumaş yapısı kullanmaktayız. XPriem Kumaş Oyuncu Koltuklarımızda 1. Kalite kumaşlardan ve euro kumaş yapılarından kullanmaktayız. Bu kumaş türleri ise kaliteli olduğu kadar terletme yapmayan özelliğe sahiplerdir. Bu özellik sayesinde ise XPrime Kumaş Oyuncu Koltuklarımızı terleme olmadan ve rahat bir biçimde kullanımını yapabilirsiniz. XPrime Oyuncu Koltuklarımıza ve diğer modellerimize ulaşmak için ofisel.com veya xprime.com.tr adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuklarının Avantajları Nelerdir?

Kumaş Oyuncu Koltukları yapısı ve içerik özelliği sayesinde, diğer model Oyuncu Koltuklarının önüne geçmektedir. Bundan dolayı da sizlere diğer koltuk modellerinin sunamadığı çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Kumaş Oyuncu Koltuğunun sizlere sağladığı avantajlar ise şu şekildedir;

  • En çok tercih edilmesine olanak sağlayan avantaj ile başlayalım. Kumaş Oyuncu Koltukları yapısal olarak terletme yapmayan özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde ise en sıcak havalarda ve ortamlarda bile rahatlıkla kullanımı yapılmaktadır. Ayrıca kumaş yapıları sayesinde vücut ısıları yüzey kısımdan yansıtılmamaktadır. Bu sayede de terleme durumlarının önüne geçilmektedir.
  • Kumaş Oyuncu Koltukları her havada ve her mevsimde kullanıma uygun bir yapıya sahip olmaktadır. Bu sayede deri modellerine oranla daha rahat bir biçimde kullanılabilmektedir.
  • Deri koltuk modellerinde ya da diğer koltuk çeşitlerinde bazen sizlere pek fazla renk seçeneği sunulmamaktadır. Ama Kumaş Oyuncu Koltukları sizlere oldukça geniş ve fazla renk seçeneğini sunabilmektedir. Bu sayede ev veya iş ortamınızı uygun olan tonlarda bir renk seçeneğini kolayca bulursunuz. Ayrıca diğer modellere oranla daha farklı tasarım yapılarına sahiptirler.
  • Kumaş Oyuncu Koltuklarının temizliği, diğer koltuk modellerine oranla daha kolay yapılabilmektedir. Çünkü deri koltuk modellerinde derinin zarar görmemesi veya eskimemesi adına ekstra bakım yapılması gerekmektedir. Kumaş Oyuncu Koltukları modellerin ekstra bakıma para harcamazsınız. Ek olarak da daha kolay temizlenebilen ve silinebilen bir yapıya sahiplerdir. Böylece kısa sürede Kumaş Oyuncu Koltuğunuzun temizliğini yaparsınız.
  • Kumaş Oyuncu Koltukların yapımları sırasında iç kısımlarda astar kullanımı da yapılmaktadır. Böylece koltuk oldukça zor aşınmasının yanı sıra, sünger yapısını da koruyarak zarar görmesini engellemektedir. Kumaş Oyuncu Koltukları bu yapısı sayesinde ise ergonomik olan özelliğini uzunca bir süre korumaktadır.
  • Kumaş Oyuncu Koltuklarının genel temizliği için oldukça az deterjanlı ve nemli bir bez yeterli olmaktadır. Oldukça kısa süre içerisinde koltuğunuzu kolayca temizlersiniz.
  • Kumaş Oyuncu Koltukları sizlere spor modeller gibi farklı model seçeneklerini sunabilmektedir. Bunun yanı sıra ise ofis ve iş yeri ortamları için tasarlanmış olan şık ve kullanışlı modelleri de bulunmaktadır. Hem terletmeyen yapıda hem de şık bir görüntüyü sizlere sunarlar.
  • Kumaş Oyuncu Koltukların fileli kumaş yapısı da kullanılmaktadır. Fileli kumaşlar özellik olarak nefes alabilen yapıya sahip olmaktadır. Böylece vücudunuzun ısınmasını ve terlemesini engeller.
  • Deri Oyuncu Koltuklarında zamanla kullanım içerisinde yüzey ve gövde kısımlarında bozulma, çatlama ve dökülme durumları meydana gelir. Bu durum ise görüntü ve kullanım açısından oldukça kötü olmaktadır. Kumaş Oyuncu Koltuğu modellerin bu durumların hiçbiri yaşanmamaktadır. Kumaş yapısından dolayı uzun süreler sağlam ve deforme olmadan kullanımları yapılır.

Kumaş Oyuncu Koltukları sizlere diğer Oyuncu Koltuğu modelleri gibi konfor ve rahatlığı sunmasının yanı sıra, yukarıda sizlere saydığımız birçok avantajı da sağlamaktadır. Kullanımda sizlere birden fazla avantaj sunabilmesi ile de diğer Oyuncu Koltukları modelleri arasından kendini sıyırmaktadır. Kumaş Oyuncu Koltuğu kullanımı yaparak hem konforu ve rahatlığı elde edersiniz hem de birçok avantajı da beraberinde kullanırsınız. En İyi Kumaş Oyuncu Koltuğu modelleri için XPrime Oyuncu Koltuklarımızdan seçebilirsiniz. XPrime Kumaş Oyuncu Koltuklarımızın üretimlerinde en kaliteli kumaş içeriklerinden faydalanmaktayız. XPrime Oyuncu Koltuklarımızda kullandığımız 1. Kalite kumaşlardan ve euro kumaş yapıları sayesinde terleme olmadan Oyuncu Koltuğunuzun keyfini çıkartırsınız. Sizlerde terleme durumları olmadan bir Oyuncu Koltuğu kullanımı yapmak istiyor iseniz XPrime Kumaş Oyuncu Koltuklarımızdan sizler için en uygun modeli seçip kullanımını yapabilirsiniz.

Kumaş Oyuncu Koltuğu & Deri Oyuncu Koltuğu Kıyaslama

Kumaş Oyuncu KoltuğuDeri Oyuncu KoltuğuTay Tüyü Oyuncu Koltuğu
Terletme YapmazTerletebilirTerletme Yapmaz
Temizliği Kısmen KolaydırTemizliği Çok Kolaydır.Temizliği Kısmen Zordur
Renk Çeşitliliği Vardır.Renk Çeşitliliği Vardır.Renkleri Sınırlıdır.
Fiyatları Ortamadır.Fiyatları Uygundur.Fiyatları Yüksektir.

Kumaş Oyuncu Koltuğu Terletir Mi?

Kumaş Oyuncu Koltuğu kullanımı terletme yapmamaktadır. Çünkü yapısal olarak terletme yapmayan özelliğe sahiplerdir. Tabi alımını yapacağınız Oyuncu Koltuğunda kullanılan kumaş malzemesine ve içeriğine dikkat etmelisiniz. Çünkü kötü veya kalitesiz olan kumaş modellerde terletme yapmaktadır. Terletme yapmayan Kumaş Oyuncu Koltuklarında genel olarak 1. Kalite kumaş, euro kumaş veya fileli kumaş yapısı kullanılmaktadır. Bu 3 farklı kumaş yapısı da terleme durumlarına engel olmaktadır. Böylece Kumaş Oyuncu Koltuğu kullanımı rahat bir şekilde yapılmaktadır.

Oyuncu Koltuğu Ne İçerikte Alınmalıdır?

Oyuncu Koltuğu alımı tamamıyla sizin ihtiyaçlarınız, beklentileriniz ve isteklerinize bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bunda dolayı da Oyuncu Koltuğu alımı yapılmadan önce nasıl bir model istediğinize, hangi özellikleri aradığınıza ve hangi kumaş yapısını tercih etmek istediğinize karar vermelisiniz. Böylece Oyuncu Koltuğu alımınızı daha kolay ve daha doğru bir biçimde yapabilirsiniz. Ayrıca Oyuncu Koltuğunuzu kullanım yapacağınız alana uygun bir içerikte ve modelde seçmelisiniz. Mesela ofis ortamlarında kullanacak iseniz ofis ortamlarında uygun olan modeli veya Twitch gibi platformlarda yayın yaparken kullanmak için alıyorsanız ona uygun bir model almalısınız. Yayıncılar ve gamer kişiler tarafından daha rahat, konforlu, fonksiyonel ve terletme yapmayan Oyuncu Koltukları modeli seçilmektedir. Genellikle seçilen model ise Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli olmaktadır. Çünkü Kumaş Oyuncu Koltukları terletmeyen bir yapıya ve içeriğe sahip olduğundan dolayı hem yayıncılar tarafından hem de gamer kişiler tarafından diğer modellere oranla daha çok tercih edilmektedir. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın üretimleri sırasında terletme yapmayan kumaş yapılarını kullanmaktayız. Böylece XPrime Oyuncu Koltuklarımızı hem terlemeden hem de oldukça konforlu bir şekilde kullanırsınız.