Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nelerdir?

İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nelerdir?

İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nelerdir?

Eskiden bilgisayar başında geçirdiğimiz vakitler yaptığımız işlerden dolayı olmaktaydı. Ama artık bilgisayar oyunlarının daha popüler bir hale gelmesi ile bilgisayar başında geçirilen süreler farklılık göstermektedir. Bilgisayarda internet üzerinden çevrimiçi ya da çevrimdışı olarak birçok oyun oynanmaktadır. Oyun oynayan bazı kişiler için bu durum hobi iken, bazı insanlar için oyunlar bir gelir kaynağı yanı yaptıkları işlerdir. Bilgisayar oyunlarını en iyi ve sağlıklı bir şekilde oynayabilmek için, kullanıcılar birçok ürün almaktadır. Oyun bilgisayarları, mouseler, oyuncu klavyeleri ve kasalar gibi 1’den fazla ürün alımı yaparlar. Kullanılan her ürün oyunun kalitesini yükselttiği gibi kullanıcıların keyif almasına olanak sağlamaktadır. Bilgisayar oyunu oynayan kişilerin bilgisayar başında geçirdikleri süre oldukça uzundur. Bunun için de konforlarını tamamlayacak bir ürün ararlar. Oyuncu Koltukları ise oyuncuların bu ihtiyaçlarını karşılamak adına üretilmektedir. Oyuncu koltukları yapısal ve özellik olarak her gamerın arzu ettiği içeriğe sahiptir. Dolayısıyla birçok kullanıcı tarafından Oyuncu Koltuğu seçilmektedir.

Oyuncu Koltuğu alımları sırasında kullanıcıların dikkat etmesi gereken bazı durumlar vardır. Bu durumlardan birisi de oyuncu koltuklarının ölçüleridir. Günlük hayatta kendimize kıyafet alımlarımız sırasında vücudumuza uygun ölçülerde olanı alıyorsak, Oyuncu Koltuğu seçimlerinde de aynı kriter geçerli olmaktadır. Oyuncu koltuğu kendi içerisinde farklı ölçülerde üretilmektedir. Bunun sebebi ise farklı vücut tiplerine ve ölçülerine uyum sağlayabilmesi içindir. Kullanıcılar tarafından “İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nelerdir?” sorusuna cevap aranmaktadır. Bugün sizler için en uygun oyuncu koltuğuna sahip olabilmeniz için, bu soruyu cevaplandıracağız. Hazırsanız ideal oyuncu koltuğunun nasıl olduğuna ve hangi ölçülere sahip olduğuna yakından bakalım.

İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nelerdir?

İdeal oyuncu koltuğu ölçüleri net olarak sizlerin vücut ölçüsüne uygun olan olan modelidir. Çünkü oyuncu koltuğu modelleri oturma alanı, yerden yüksekliği, derinliği ve sırt yüksekliği farklı ölçülere sahip olacak şekilde üretilmektedir. Amaç ise farklı vücut ölçülerine sahip olan kişilerin, kendisi için en uygun ölçülere sahip olan Oyuncu Koltuğu modelini seçmesidir. İdeal oyuncu koltuğu ölçüleri 75 cm genişlik, 48 - 55 cm arası oturak yüksekliği, 56 cm oturma alanının derinliği ve 93 cm sırt dayama yeri yüksekliği olarak belirlenir. Tabi bu ölçüler herkes için en ideal ölçüler olarak kabul edilmez. Bu yüzden Oyuncu Koltuğu alımlarınız sırasında koltuğun ölçülerini, yüksekliğini ve oturma derinliğinin ölçülerine mutlaka bakmalısınız. Eğer ölçüler sizin vücut yapınız için uygun ise, alabileceğiniz İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçülerine sahip demektir.

Oyuncu Koltuğu Ölçülerinin Belirlenmesi Nasıl Yapılır?

Oyuncu koltuğu ölçülerinin belirlenmesi kullanıcılar için yapılmaktadır. Çünkü yapısal ve ebat olarak birbirimizden farklı olduğumuz için, tek tip ölçüye sahip olan koltukları insanların kullanımı için uygun değildir. Herkesin rahatça kullanabileceği ve rahat edebileceği ölçülere sahip olan Oyuncu Koltukları üretimi yapılmaktadır. Farklı oyuncu koltuğu ölçüleri sayesinde minyon yapıda olan ve iri cüsseye sahip olan insanlar, kendi vücutlarına en uygun ölçüde olan oyuncu koltuğunun alımını yapabilmektedir. Sizde kendi vücut ölçülerinize uyumlu bir oyuncu koltuğu seçimi yapabilmek için, oyuncu koltuğunun özellikleri kısmından mutlaka koltuğun ölçülerine bakmalısınız.

Oyuncu Koltuklarının Ölçülerinde Belli Bir Sınırlandırma Var Mıdır?

Oyuncu koltukları yapımlarında her zaman insanların vücut yapısı ve rahatlığı baz alınarak yapılmaktadır. Bu sayede diğer koltuk modellerini geri bırakarak öne çıkan bir model haline gelmiştir. Oyuncu koltuğu herkese ve her kitleye hitap ettiğinden dolayı, farklı ölçülere ve boyutlara sahip olarak üretilmektedir. Üretim teknikleri sayesinde ise her vücut tipine uygun olan ölçülere sahip oyuncu koltuğu bulunabilmektedir. Oyuncu koltuğu üretimleri sırasında pek belli bir ölçü sınırlandırması bulunmamaktadır. Sadece üretimleri sırasında insan vücuduna uygun olacak ölçüler baz alınır ve farklı ölçülerde modeller üretilmektedir. Koltukların devasa ölçülere sahip olan modelleri pek bulunmaz. Çünkü kullanım sırasında koltukların fazla büyük olması da rahatsızlık hissi verir ve kullanım kalitesini düşürür. Olumsuz durumların yaşanmaması adına, Oyuncu Koltukları insanların farklı vücut ölçülerine uygun olacak, ortalama ölçülere sahip modeller üretmektedir.

Kullanım İçin En İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nasıl Seçilir?

Kullanıcılar yani sizler kendiniz için en iyi özelliklere ve en ideal ölçülere sahip oyuncu koltuğunu aramaktasınız. Oyuncu koltuğunun alımlarında ilk olarak ergonomik yapısına bakılmalıdır. Çünkü oyuncu koltuğu rahat ya da ergonomik yapıda değilse, kullanımlarınız sırasında sizlere konforu sunamaz. Daha sonra ise alımını yapacağınız oyuncu koltuğunun ölçülerine bakmalısınız. Çünkü bedeninize büyük olacak, geniş bir oyuncu koltuğu almanız durumunda kullanım sırasında rahat edemezsiniz. Kullanırken oyuncu koltuğunda fazla ve boş alan kalacağından dolay, bu durumda koltuğun kalitesini düşürmektedir. Olumsuz bu durumların yaşanmaması için vücut ölçülerine uygun bir koltuk almalısınız. Oyuncu koltuğunun vücudunuz için en ideal ölçülere sahip olanını bulmak için, koltuğun satıldığı mağazadan almanız en doğrusu olacaktır. Böylece oyuncu koltuğu satan mağazalarda koltuğu denerseniz, vücudunuza uygun ölçüde olup olmadığını kullanım sırasında anlarsınız. İdeal ölçülerde en iyi oyuncu koltuğunu bu şekilde elde ederseniz. Eğer mağazaya gidip alım yapmak istemiyor iseniz, evde kullandığınız koltuk modeli vücut ölçülerinize uyumlu ise koltuğun oturma kısmını, yüksekliğini ve sırt kısmının ölçülerin ölçerek, internet üzerinden oyuncu koltuklarının ölçüleri ile karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede vücut ölçülerinize en yakın olan ölçülere sahip oyuncu koltuğunu bulmuş olursunuz.

Oyuncu Koltuğu Ölçüleri İle Diğer Koltuk Ölçüleri Aynı Mıdır?

Oyuncu koltuğu ve diğer koltukların ölçüleri birbirlerinden farklıdır. Diğer koltuk modelleri ve ofis koltuklarının fazla ölçü seçeneği pek bulunmaz. Genel olarak standart ve portatif olarak üretilen ürünler olduğu için, her vücut tipine uyum sağlayabilecek ölçüleri bulunmamaktadır. Ama oyuncu koltuklarında bu sorunlar ile karşılaşmazsınız. Çünkü Oyuncu Koltukları insan vücut yapısına ve tiplerine uygun olan biçimde üretilmektedir. İnsanların farklı vücut yapılarının baz alınması sayesinde, kendi vücut ölçülerine en uygun ya da en yakın oyuncu koltuğu modeline erişebilirsiniz. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın modellerini farklı ölçülerde üretmekteyiz. Farklı ölçülere sahip olan XPrime Oyuncu Koltuklarımız sayesinde kendi vücut ölçülerine uygun oyuncu koltuğu modeline erişim sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ofisel web sitemizi ziyaret etmek ve XPrime Oyuncu Koltuğu modellerimize göz atmanızdır.

İdeal Ölçülere Sahip Olan Oyuncu Koltuğu Hangisidir?

İdeal oyuncu koltuğu ölçülerine sahip olan markalar bulunmaktadır. Tabi ama kullanıcılara ideal ölçüler sunmasına ek olarak, konforlu yapı, gerekli donanımları, kullanıcıların istediği özellikleri ve uzun ömürlü kullanımları da sunabilmesi gerekir. Kullanıcılar oyuncu koltukları alımlarından önce bu kriterlerin hepsini karşılayan bir koltuk markası aramaktadır. Ofisel firması olarak hem ideal ölçülerde hem de isteklerinizin hepsini karşılayan XPrime Oyuncu Koltuklarını üretmekteyiz. Prime Oyuncu Koltuklarımızın modelleri siz kullanıcılarımızın farklı vücut tiplerine uyum sağlayabilmesi için, farklı ölçülerde üretilmektedir. Prime Oyuncu Koltuklarımızın farklı ölçülere sahip olan modellerinden birkaçının ölçülerini sizlere söyleyelim.

XPrime Soft Profesyonel Oyuncu ve Çalışma Koltuğu Ölçüleri Nedir?

  • Koltuğun Genişliği: 75 cm 
  • Koltuğun Oturma Yüksekliği: 49 - 55 cm arası
  • Koltuğun Oturma Alanının Derinliği: 56 cm
  • Koltuğun Sırt Dayama Yüksekliği : 93 cm
  • Koltuğun Taşıyabileceği Max. Ağırlık: 160 kg kadardır.

XPrime Cool Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nedir?

  • Koltuğun Genişliği: 70 cm 
  • Koltuğun Derinliği: 74 cm kadar.
  • Koltuğun Yüksekliği: 138 cm
  • Koltuk Sırt Dayama Yüksekliği: 93 cm
  • Koltuğun Oturak Yüksekliği: 48 - 56 cm arasında
  • Koltuğun Taşıyabileceği Max. Ağırlık: 120 kg kadardır.
  • Ürün Toplam Ağırlık: 16 kg

XPrime Titan XL Kumaş Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nedir?

  • Koltuğun Sırt Yüksekliği: 95 cm
  • Koltuğun Max Taşıma Kapasitesi: 160 kg kadar.
  • Sırt Dayama Yüksekliği: 95 cm
  • Koltuk Genişliği: 70 cm
  • Yüksekliği: 140 cm kadar

XPrime Oyuncu Koltuklarımız yukarıda gördüğünüz gibi farklı ölçülere ve modellere sahip olmaktadır. Ofisel web sitemiz üzerinden XPrime Oyuncu Koltuğu modellerimize erişebilirsiniz. Kendi ölçülerine uygun modellerin yanı sıra XPrime Oyuncu Koltuklarımız ile konforun tadını çıkarır ve kullanım sırasında birçok özelliğe erişebilirsiniz.

İdeal Ölçülere Sahip Oyuncu Koltukları Ne Kadara Satılmaktadır?

İdeal ölçülere sahip oyuncu koltuğu farklı fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Çünkü birçok modele sahip olan bir ürün olduğundan, özelliklerine, malzeme yapısına, fonksiyonlarına ve ölçülerine göre fiyatlandırılmaları yapılmaktadır. İdeal ölçülere sahip olan Oyuncu Koltukları  4000 TL gibi fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Boyutlarına, özelliklerine ve modeline göre oyuncu koltuklarının fiyatlarında artışlar meydana gelir. Ofisel web sitemiz üzerinden çeşitli fiyatlandırlamalara sahip XPrime Oyuncu Koltuklarımızı inceleyebilirsiniz.

Oyuncu Koltuklarının Ölçüleri Fiyatlarını Etkiler Mi? 

Oyuncu koltuklarınının ölçüleri fiyatlandırma üzerinden etkili olmaktadır. Büyük ve çeşitli ölçülere sahip olan oyuncu koltukları, dar modellerine göre bir tık daha pahalı olarak satılmaktadır. Farklı ölçülerde olan modelleri olsa da Oyuncu Koltukları kullanım açısından sizlere gereken konforu ve rahatlığı sağlamaktadır. Kullanımlarınız sırasında eşsiz rahatlığın ve konforun keyfine Oyuncu Koltukları ile ulaşırsınız.

İdeal oyuncu koltuğu ölçüleri ve Oyuncu Koltuğu ölçülerinin nasıl olması gerektiği hakkında bildiklerimizin hepsini, yukarı siz okuyucularımıza aktarmaya çalıştık. Umarız yukarıda sizler ile paylaştığımız bilgiler ideal ölçülere sahip oyuncu koltuğu alımlarınızda yardımcı olur.

İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları

Oyuncu Koltuğu Kaç Cm Olarak Yapılır?

Oyuncu koltukları farklı ölçülerde üretilen ürünlerdir. Bundan dolayı kendinize uygun ölçülere sahip olan modeli bulmak için oyuncu koltuğunun ölçülerine bakmalısınız. Oyuncu koltuğunun bazı modelleri 87 cm sırt uzunluk kısmına, 54 cm oturma alanına ve 50 cm sırt-oturma alanı uzaklığına sahip iken, bazı modelleri 75 cm genişlik, 48 - 55 cm arası oturak yüksekliği, 56 cm oturma alanının derinliği ve 93 cm sırt dayama yeri yüksekliğine sahip olarak üretilmektedir.

Oyuncu Koltuğu Ölçüleri Nasıl Belirlenir?

Oyuncu koltuğu ölçüleri biz kullanıcıların vücutlarına uygun olacak şekilde belirlenmektedir. Her insan da farklı vücut tipine ve ölçüsüne sahip olmasından dolayı, oyuncu koltuklar çeşitli ölçülere sahip olarak üretilmektedir. Farklı oyuncu koltuğu ölçüleri içerisinden vücuda en uyumlu olanı seçilmelidir. 

Oyuncu Koltuğu Alımlarında Koltuğun Ölçüleri Önemli Midir?

Oyuncu koltuğu alımlarında önce dikkat edilmesi kriterler vardır. Bunlar içerisinde ergonomik yapısı, özellikleri, sağlamlığı bulunduğu gibi koltuk ölçülerine de dikkat edilmelidir. Oyuncu koltuğu alımlarında ölçüler oldukça önemlidir. Çünkü oyuncu koltuğunun büyük ya da küçük alınması kullanım sırasında sizlere rahatsızlık verir. Oyuncu koltuğu kullanımından verim alınabilmesi için en ideal oyuncu koltuğu ölçüleri seçilmelidir.

Oyuncu Koltuğu Yapısal Olarak Diğer Koltuklardan Daha Mı Geniştir?

Evet oyuncu koltuğu daha geniş yapılara ve ölçülere sahiptir. Diğer koltuk modelleri oyuncu koltuklarına göre daha küçük yapılara sahiptir. Oyuncu koltukları ve modelleri oturma alanı ver sırt ölçüleri olarak daha geniş yapılara ve birçok farklı seçeneğe sahiptir.

Oyuncu Koltuğu Kaç Kg Taşıyabilir?

Oyuncu koltukları fazla ağırlık taşıma kapasitesine sahip üründür. Oyuncu koltuğu modeline yapımında kullanılan malzemelere göre 100 - 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca oyuncu koltuklarının bazı modelleri 120 - 160 kg ağırlık taşıma kapasitesine sahip olarak üretilir. Sağlam modeller güvenli bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, uzun ömürlü kullanımları da sizlere sunmaktadır.

İdeal Oyuncu Koltuğu Ölçüsü Nedir?

İdeal oyuncu koltuğu ölçüsünün belli bir standardı yoktur. Çünkü kullanıcılar farklı vücut yapısına sahip olduğundan dolayı size uygun olan ölçü bir başkasına uygun olmayabilir. Bundan dolayı en ideal oyuncu koltuğu ölçüleri sizin vücudunuza uygun yapıya sahip olan Oyuncu Koltuğunun ölçülerdir.