Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Tüm Ürünler Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!
Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Önerileri

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Önerileri

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Önerileri

Oyuncu koltuğu birçok modeli ile bilinen ürünlerin arasında bulunmaktadır. Ergonomik özellikleri ile bilinen koltuk modeli olsa da fonksiyonel yapıları ile de bilinmektedir. Oyuncu koltuğu kullanıcılarına hiçbir modelin sunamadığı konforu ve fonksiyonel özellikleri sunmaktadır. Ayrıca oyuncu koltukları piyasada bulubileceğiniz en rahat ve konforlu modellerin başında gelmektedir. Oyuncu koltuğu geriye yatabilme özelliklerine sahiptir. Koltuğun geriye yatması ise kullanıcılara dinlemeleri için önemli bir seçenek sunmaktadır. Bazı Oyuncu Koltuğu modellerinde ayak uzatma bölümü bulunmaktadır. Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltukları sayesinde konfor daha üst seviyelere çıkmaktadır. Ayak uzatmalı oyuncu koltuğunun özelliklerini ve hangi modellerinin olduğunu sizlere açıklayalım.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Önerileri

Ofisel firması olarak XPrime Oyuncu Koltuklarımızın modellerini birbirinden farklı yapıda ve özelliklerde üretmekteyiz. XPrime oyuncu koltuklarımızın ayak uzatmalı modelleri de bulunmaktadır. Bu modeller ise kullanım sırasında oyuncuların hem dinlemelerine olanak sağlamaktadır hem de konfor kalitesini daha yukarı çekmektedir. XPrime oyuncu koltuklarımızın hangi modellerinin ayak uzatmalı yapıya sahip olduğuna bakalım.

XPrime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Nedir?

Xprime tyler hybrid kumaş oyuncu koltuğu kendisini özellik bakımından diğer modellerden ayırmaktadır. Xprime tyler hybrid kumaş oyuncu koltuğunun birçok özelliğinin olmasının yanı sıra, ayak uzatma bölümü bulunmaktadır. Ayak uzatma bölümüne sahip olan Xprime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu sayesinde sizler de konforunuzu bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

XPrime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir?

  • 4D kol ve 2D kol opsiyonlarının yapılabileceği seçeneği vardır.
  • Koltuğun üst kol kısımları yumuşak doku yapısına sahiptir. 
  • Multi tilt mekanizmaya sahiptir.
  • Class 4 amortisör sistemi kullanılarak koltuk sağlam hale getirilmiştir. Bu sayede güvenle kullanımları yapılmaktadır.
  • Bu oyuncu koltuğu 140 derece geri yatma özelliğine sahiptir. Yorulduğunuz zaman dinlenmek için koltuğu geriye yatırmanız ve sabitlemeniz yeterli olacaktır.
  • Oyuncu koltuğunun 3 kademeli kolçak ayarına sahiptir.
  • 2 adet yastığı bulunmaktadır. Bu yastıklar bel ve boyun kısımlarında bulunmaktadır. Yastıklar bel ve boyun desteklidir.
  • Bel kısmında bulunan destekli yastık ise aşağı/yukarı hareket ettiren yapıya sahiptir.
  • Oyuncu koltuğu çelik konsürüsyon iskelet yapısına sahiptir.
  • Ortopedik oyuncu koltuğu yapısına sahiptir.

XPrime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Teknik Bilgileri Nelerdir?

İçerisinde kullanılan sünger: Yüksek yoğunluğa sahip 65+ DNS dökme sünger.

  • Oturma alan genişliği: 55 cm kadar
  • Oturma alan derinliği yastıklı olan: 43 cm
  • Oturma alan derinliği yastıksız: 50 cm
  • Sırt yüksekliği: 86 cm
  • Genişlik: 72 cm
  • Derinlik: 63 cm
  • Yüksekliği: 132 cm
  • Toplam ağırlığı: 16 kg
  • Oturak yüksekliği: 51 - 58 cm
Oyuncu Koltuğunun RengiSiyah (farklı renkleri de vardır)
Ayak Uzatma Desteği Var Mı?Ayak uzatma opsiyonel olarak kullanılmaktadır.
Suni deri kenarlara sahiptirKumaş modeldir.
Oyuncu koltuğunun max taşıma kapasitesi140 kg kadar
Ayak modeliKrom ayak yapısı vardır
Kullanım YeriOyuncu Koltuğu

NOT: XPrime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğunun kullanımı ve tanıtım videosu Ofisel web sitemizde ürünün açıklama kısmında yer almaktadır. Ayrıca oyuncu koltuğumuzun kurulum klavuzu da açıklama kısmında yer almaktadır.

XPrime Tyler Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Kullanıcı Yorumları Nasıldır?

  • Yönetici Koltuğu olarak aldım :) Yönetici koltuğu olarak odama aldım. Gün içerisinde geriye yatırıp ayaklığı çıkarıp 10-15 dk kestirmek harika oluyor. Konforu çok iyi. Kalitesine bayıldım. Siyah renk olması harika. Xprime kalitesi çok beğendim herkese tavsiye ederim. (Muharrem D.)
  • Ürün harika ötesi.Bu kadar kaliteli bir ürün beklemiyordum ayak uzatma desteği olsun oturduğumda koltuk genişliği ve arka sırt yaslanma bölgesi olsun ben hayatımda bu kadar harika bir koltukta ilk defa oturuyorum verdiğim paranın hakkını inanılmaz derecede güzel haketti teşekkür ederim böyle güzel ürün sattığınız için. Sadece yanında ufak küçük güzel bi süpriz hediye beklerdim ama maalesef tej yıldız oradan kırıyorum. (Furkan Hasan E.)
  • Mükemmel. Kaliteli ve Rahat bir oturma deneyimi istiyorsanız eğer Xprime Tyler Oyuncu koltuğunu kesinlikle öneririm. 4D kollar ve Ayak uzatma aparatı falan efsane olmuş. Almışken iyisini alacaksın arkadaş :) (Yasemin K.)
  • Prime kalite hissiyatı veriyor. Ayak uzatma alanının bu kadar faydalı olacağı aklıma gelmezdi. Ciddi anlamda konfor sağladı ve ben aktif olarak kullanıyorum. Ürün sünger dolgunluğu ve kalitesi çok iyi. 4D Kollar her istediğiniz hareket imkanını size veriyor. Ürünün kalitesi çok iyi. Xprime resmen prime kaliteyi sunmuş burada. :) (Pelin D.)
  • Harika bir koltuk. Koltuk çok rahat ve muhteşem Ayak uzatma ve 4d kolçaklar üst seviye bir kalite. Ömürlük oldu diye düşünüyorum. Kalitesi muhteşem ve çok memnun oldum. XPrime Tyler modelin vücuda değen yerler çok kaliteli bir kumaştan yapılmış. Terletme vs yapmıyor. Ayaklar Metal ayak ve kalın. Çok sağlam, Tekerlekler gene kalın ağır yük tekerlekleri. Ürünü günlük 10 saat kullanıyorum ve kalitesinden oturma deneyiminden çok memnun kaldım. Teşekkürler Ofisel (Hasan Y.)

XPrime Over Pro. Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Nedir?

XPrime over pro. hybrid kumaş oyuncu koltuğu kaliteli kumaş yapısı, fonksiyonel özellikleri ve ayak uzatma desteği ile istediğiniz bütün özellikleri karşılayan bir oyuncu koltuğudur. XPrime over pro. hybrid kumaş oyuncu koltuğu sahibi olarak birçok özelliğe ve ergonomik rahatlığa erişebilirsiniz.

XPrime Over Pro. Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Teknik Özellikleri Nelerdir?

Genişliği: 69 cmDerinlik: 63 cm
Oturma Alan Genişliği: 49 cmOturma Alanı Derinliği Yastıksız: 53 cm
Oturma Alanı Derinliği Yastıklı: 48 cmSırt Yüksekliği: 84 cm
Koltuğun Max Taşıma Kapasitesi: 140 kg kadardır.Yüksekliği: 129 cm
Koltuğun Oturak Yüksekliği: 45 - 56 cm arasındaÜrün Toplam Ağırlık: 16 kg
Kullanılan Sünger: Yüksek 65+ DNS dökme sünger kullanılmıştırTekerlek Kapasitesi: 160 kg kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir.

XPrime Over Pro. Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğu Genel Özellikleri Nelerdir?

  • Ortopedik oyuncu koltuğu grubuna dahil olan üründür.
  • Profesyonel oyuncu koltuğu modelidir.
  • Hybrid kumaş.
  • Multi tilt mekanizması vardır.
  • Class 4 amortisöre sahiptir.
  • Ergonomik yapıları sayesinde kullanımda rahatlığınız üst seviyede olur.
  • 2 yastığı vardır. Bunlar bel ve boyun kısımları içindir.
  • 140 derece geriye yatan modeldir.
  • Çelik konsürüsyon iskelet yapısı vardır.
  • Tekerlekleri sağlam ve kalitelidir:
  • Tekerlek kısımları parke çizmeyen özelliktedir.

NOT: XPrime Over Pro. Hybrid Kumaş Oyuncu Koltuğunun kullanımı ve tanıtım videosu Ofisel web sitemizde ürünün açıklama kısmında yer almaktadır. Ayrıca oyuncu koltuğumuzun kurulum klavuzu da açıklama kısmında yer almaktadır.

XPrime oyuncu koltukları modelleri içerisinde yukarıda sizlere tanıttığımız modellerimizin ayak uzatmalı destek kısımları bulunmaktadır. Ayak uzatmalı oyuncu koltuğu sayesinde ayaklarınızı uzatarak keyifli bir şekilde oyun oynayabilir ya da işlerinizi bitirebilirsiniz. XPrime oyuncu koltuklarımızın ayak uzatmalı modellerine Ofisel web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Kullanımı Nasıl Yapılmaktadır?

Ayak uzatmalı oyuncu koltuğu kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen modeller arasındadır. Bunun sebebi ise ek olarak ayak uzatma yerinin bulunmasıdır. Bu sayede yorulduğunuz zaman ayak uzatma bölümünü ortaya çıkararak, vücudunuza tam bir dinlenme desteği sağlarsınız. XPrime ayak uzatmalı oyuncu koltuklarımızın kullanımları şu şekildedir;

  • Ayak uzatma desteği XPrime oyuncu koltuklarımızın oturma bölümlerinin alt kısımlarında yer almaktadır.
  • Ayak uzatma desteğini açmak için de koltuğun alt kısmından bölüme ulaşmalı ve dışarı doğru çekmelisiniz. Bu sayede ayak uzatma bölümü dışarı çıkmış olacaktır.
  • Xprime oyuncu koltuklarımızda bulunan ayak uzatma bölümü sabit olduğundan, geri koymak için geriye itmeniz yeterlidir.
  • Oyuncu koltuğundan ayak uzatma kısmını çıkardıktan sonra, koltuğu geriye yatarak sabit bir kullanmak için ise multi tilt mekanizmasından kilitleyebilirsiniz.

XPrime oyuncu koltuklarımızda bulunan ayak uzatmalı bölüm kolay ve pratik kullanıma sahiptir. Kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşamazsınız. XPrime Oyuncu Koltuklarımızın ayak uzatmalı bölümüne sahip olan modellerinin kullanımları detaylı şekilde web sitemizde açıklanmaktadır. XPrime oyuncu koltuğunun ayak uzatmalı olan modellerin açıklama kısımlarını altında, oyuncu koltuğunun tanıtım ve inceleme videosu yer almaktadır. Bu videolar sayesinde koltuğun doğru kullanımını ve ayak kısımlarının nasıl kullanılacağına dair detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğunu Kullanımı Gerekli Midir?

Ayak uzatma bölümüne sahip olan oyuncu koltuklarının kullanımı, genel olarak bakıldığı zaman gerekli değildir. Ama kullanım sırasında rahatlık ve konforunuzu üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız almanız gereken model ayak uzatmalı oyuncu koltuğudur. Oyuncu koltuğunu yatarak ve ayaklarınızı dinlendirerek kullanmak için ayak uzatmalı oyuncu koltuğu almalısınız. Ayak uzatmalı oyuncu koltuklarını XPrime Oyuncu Koltuklarımızın modelleri arasından bulabilirsiniz. XPrime oyuncu koltuklarımızın belli modellerini ayak uzatmasına sahip olacak fonksiyonellikte üretmekteyiz. Sizde ayak uzatmalı oyuncu koltuğu modeli istiyor iseniz Ofisel web sitemiz üzerinden XPrime Oyuncu Koltuklarımıza erişebilirsiniz.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğunun Fiyatları Nedir?

Oyuncu koltuklarının modelleri bildiğiniz üzere farklı fiyatlardan satılmaktadır. Ayak uzatmalı olan modelleri ise diğerlerine göre biraz daha pahalıdan satılmaktadır. Ayak uzatmalı oyuncu koltuğu modelleri genel olarak 8500 TL gibi fiyatlardan satışa sunulmaktadır. En uygun fiyata sahip ayak uzatmalı oyuncu koltuğuna erişmek için, farklı markalara ait olan modelleri karşılaştırmalınız yeterli olacaktır. Bu uygulama sayesinde en uygun fiyata sahip olan ayak uzatmalı oyuncu koltuğuna erişebilirsiniz.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Hakkında Merak Edilen Sorular ve Cevapları 

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu Hangi Markalarda Vardır?

Oyuncu koltuklarında ek olarak bulunan ayak uzatma bölümü her markada yer almamaktadır. Oyuncu koltuklarının ayak uzatmalı modeline sahip olan markası ise bizim üretimini yaptığımız XPrime Oyuncu Koltuklarının bazı modellerinde yer almaktadır.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğunun Alt Kısımları Sabit Midir?

Oyuncu koltuklarında bulunan ayak uzatma bölümü koltuğa sabit olarak üretilmektedir. Oyuncu koltuklarının alt kısımlarında çekerek ayak uzatma bölümü dışarı çıkarılmaktadır. Ayakların daha rahat etmesi ve konforun sağlanması için bu bölüm kullanılır.

Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuk Kullanımı Rahat Mıdır?

En rahat oyuncu koltuğu arasında bulunan modelidir. Çünkü ek olarak ayak uzatılmasına olanak sağlayan bölümü bulunmaktadır. Bu sayede hem geriye yatarak sırtınızı dinlendiriken, ayak kısımlarını çıkararak konforunuzu yukarı taşırsınız. 

Ayak Uzatmalı Oyuncu Fiyatları Diğer Koltuklardan Pahalı Mıdır?

Ek olarak ayak uzatma bölümü bulunduğundan dolayı, diğer oyuncu koltuklarında biraz daha pahalıya satılmaktadır. Ayak uzatmalı oyuncu koltukları biraz daha pahalı olsa da en rahat kullanacağınız oyuncu koltuğundan biridir.

Oyuncu Koltuklarında Ayak Uzatma Bölümü Nerede Bulunmaktadır?

Oyuncu koltuklarının bazı modellerinde ayak uzatma kısımları bulunmaktadır. Ayak uzatma kısımları ise oyuncu koltuklarının oturma bölümünün alt kısmında bulunmaktadır. Alt kısımlarından çekerek ayak uzatma bölümünü dışarı çıkarabilir ve kullanımlarını yapabilirsiniz.